2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم باید سرکلاژ شم

| مشاهده متن کامل بحث + 4873 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم منم اي وي اف كردم  دوتا جنين فريز بلاست انتقال دادم  روز ١٣ هستم ى ترشحات قهوه اي دا ...

سومین بارم بود عزیزم..نگران نباش استرس بدتره...من یکروز لک دیدم که امپولمو دوتاکردم میزنم خداروشکر لک دیگه ندیدم ولی کمر دردو زیر دلم درد میکنه ...انشاالله که هیچ اتفاق بدی برای هیچکدوممون نمیوفته

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
ایشالا ک هرچی خیره براتون باشه عزیزم.هزینش چقدر شد؟

الهي امين 

من شيراز انجام دادم حدود ١٣-١٤ مليون با داروها و ازمايشا

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
عزیزم‌سرکلاژ اصلا عمل سختی نیس ؛ میری عمل میکنی خیالت راحت میشه ؛ منم سرکلاژم استراحت مطلقم فقط یه ...

شماهم قبلش درد زیردل وکمر داشتین

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
الهي امين  من شيراز انجام دادم حدود ١٣-١٤ مليون با داروها و ازمايشا

مشکلتون چی بود دقیقا؟منم تواقدامم فعلا دارو و سونو و ازمایش هنو داروی خاصی دکتربهمون نداده تا برم ازمایش ذخیره تخمکدان.😥

دخترم همه دنیامه🥰
مشکلتون چی بود دقیقا؟منم تواقدامم فعلا دارو و سونو و ازمایش هنو داروی خاصی دکتربهمون نداده تا برم از ...

تنبلي و تخمدان پلي كيستيك 

شوهرمم يه ذره كم تحركي

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
گلم منم اي وي اف كردم  دوتا جنين فريز بلاست انتقال دادم  روز ١٣ هستم ى ترشحات قهوه اي دا ...

تبریک میگم که مامان شدی

خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم ، خودت مراقبشون باش ، به خودت سپردمشون   ((  الحمدالله رب العالمین ))  

سلام عزیزم مبارکت باشه

منم بعد از 8 سال و بعد از دوبار ای وی اف منفی باردار شدم

ولی خیلی نگرانم

هم روزهای اول تا چهار روز خونریزی و لکه بینی داشتم هم اینکه بتام روز 15 ،2800 بود

و اینکه از اول مهر باید برم سرکار و نمی تونم مرخصی بگیرم

میترسم بخاطر بتای بالام دوقلو باشن و جفتم پایین باشه و مجبور شم سرکلاژ استراحت کنم و دیگه نتونم برم سرکار

خدایا بابت هدیه های قشنگت ممنونم ، خودت مراقبشون باش ، به خودت سپردمشون   ((  الحمدالله رب العالمین ))  
من لکه بینی داشتم بخلطر جفت خیلی پایین ؛ اما درد نه

شما از کی لکه بینی داشتی؟؟ 

بعد از سونو مشخص میشه که جفت پایینه؟؟

من از روز 8 انتقال خونریزی و لکه بینی داشتم که با امپولایی که میزنم فعلا رفع شده

بنظرت منم جفتم پایینه؟؟

شما از کی لکه بینی داشتی؟؟  بعد از سونو مشخص میشه که جفت پایینه؟؟ من از روز 8 انتقال خونریزی ...

از اول بارداری لکه بینی داشتم ؛ تو سونو ۱۸ هفته جفتم پایین بود ، 

قبل از سرکلاژ با شیاف و امپول بازم اگه دوزشو کم میکردم لک میدیدم بعد سرکلاژ لکه بینیم قطع شد البته بازم امپول و شیاف استفاده میکنم 

البته با وزن گیری جنین جفت بالا میره 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
سلام عزیزم مبارکت باشه منم بعد از 8 سال و بعد از دوبار ای وی اف منفی باردار شدم ولی خیلی نگرانم ه ...

من هم نگرانی های شما رو دارم..

من هم موعد پریودم دو روز لک داشتم قطع شد 

از بارداری دوقلویی میترسم

استراحت میتونم بکنم ولی خیلی سخته چن ماه یه جا استراحت کردن

اما بازم خداروشکررررر ک باردار شدم 

همه سختیاش ب جون میخریم

ان شالله صحیح سلامت بغل کنیم بچه هامونو