2777
2789
عنوان

دوقلو باردارم باید سرکلاژ شم

4873 بازدید | 50 پست

سلام دوستان هفته ۱۴هستم وبرای سونو ان تی بهم گفتن طول سرویکسم۲۸..باید سرکلاژ کنم...امروز رفتم مرکز گفتن فردا صبح ناشتا بیا...امروز خیلی خسته شدم..الانم زیردلو کمرم درد میکنه خیلی نگرانم...میترسم تا فردا خدای نکرده اتفاقی بیوفته..کسی این دردو قبل سرکلاژ شدن داشته؟؟لطفا کمکم کنید

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا صبرت بده خاهر سرکلاژ بعدش همش باید استراحت مطلق باشی 😥

اشکالی نداره خواهر...فقط اتفاقی بدی نیوفته استراحت میکنم..با ای وی اف باردار شدم...برام دعاکن

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
اشکالی نداره خواهر...فقط اتفاقی بدی نیوفته استراحت میکنم..با ای وی اف باردار شدم...برام دعاکن

ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاد نی نیت

برای منتظرا هم دعا کن گلم😘

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
اصلا نباید خودتو خسته کنی ،استراحت مطلق من خودم دوقلو باردار بودم سرکلاژ نشدم ۳۶ بود برامن،هیچکاری ن ...

اصلا کاری نمیکنم فقط رفتم دکتر چندساعت رو صندلی نشسته بودم همین😭

گلم منم اي وي اف كردم 

دوتا جنين فريز بلاست انتقال دادم 

روز ١٣ هستم ى ترشحات قهوه اي دارم 

روز ١٠ و ١١ هم لك داشتم

خيلي نكرانم 

يه كم از تحربياتت ميكي 

چندمبن بار بود كه مثبت شدي

۷ سال انتظار کشیدن برای مادر شدن از من یک زن قوی و صبور ساخته. خدایا نی نی هام رو سپردم به خودت😍🧿🧿
بد ب دلت راه نده ایشالا تافرداهم میشه انجام میدی یکم سختی می ارزه ب اینکه بعد دوتا بچه ناااز بیاد بغ ...

اصلا سختیش برام مهم نیست فقط هیچ اتفاقی برای بچه هام نیوفته

عزیزم‌سرکلاژ اصلا عمل سختی نیس ؛ میری عمل میکنی خیالت راحت میشه ؛ منم سرکلاژم

استراحت مطلقم فقط یه هفته داشتم بعدم استراحت نسبی 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰