2777
2789

من 20هفته هستم رفته بودم سونو صدای ضربان قلبش رو گذاشت اولش کند میزد بعدش تند شد و بعد به حالت عادی برگشت بعد چند دقیقه دوباره گذاشت کلا عادی شده بود و چند ديقه بعد دوباره باز عادی بود

گفت ساختار قلب هم هیچ مشکلی نداره

ولی یه اکو برو

تو رو خدا هر کی تجربه داره بیاد بگه کارم شده گریه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم نگران نباش برادرزاده منم همینجوری گفتن 

حتی بعد از این ک ب دنیا اومد دوبار بردیمش متخصص قلب گفت ن مشکلی نیس تو سنوها بعضی وقتا میگن اینجوره

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

انشالله هیچی نیست ولی حتما اکو برو

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

من ۳۳ هفته بودم دکتر ضربانشو چک کرد یکی در میون میزد 

وقتی هم دنیا اومد مشکل داشت

میشه برای سالم به دنیا اومدن دخترم و سلامتی خودم صلوات بفرستید ؟ لایک کنید منم براتون بفرستم مرسی مهربونا 🥰امیدوارم بعد از ۹ سال بتونم توی آغوشم بگیرمت و بهت شیر بدم مطمعنم خدا تو رو دوباره بهم داده اینبار قلبت سالمه بدنت سالمه انشالله😓

اتفاقا منم دقیقا هفته ی ۲۰ اینجوری شدم دکترم گفت اااا چرااینجوریه ولی بعدش گفت مشکلی نیست ولی اکو برو منم شب ورورم گربه بود بعدچند هفته بعدش رفتم اکو ،خداروشکر خداروشکر خداروشکر دکترم گفت هیچ مشکلی نداره ،انشاالله برای توهم همینطوریه مشکلی نیست عزیزم 

عشقم پسریم 😍😍😍
اتفاقا منم دقیقا هفته ی ۲۰ اینجوری شدم دکترم گفت اااا چرااینجوریه ولی بعدش گفت مشکلی نیست ولی اکو بر ...

چقدر خوب کاش که به منم اینو بگن

بعدش دیگه اکو نرفتين?

با همون یه بار قطعی گفت چیزی نیست?

چقدر خوب کاش که به منم اینو بگن بعدش دیگه اکو نرفتين? با همون یه بار قطعی گفت چیزی نیست?

انشاالله ک همینه عزیزم نگران نباش چیزی نیست ،آره فقط یه باررفتم حدودا ۲۰ دقیقه ایناطول کشید اکو ،قطعی گفت چیزیش نیست خداروشکر ،برای توهم همینو میگه امیدت ب خدا باشه 

عشقم پسریم 😍😍😍

عززیزم این اتفاق مربوط به سال ۹۳ هست توی سونو ها همه چی خوب بود 

دکتر هم نخواست برم اکو

اما هفته ۳۳که برای معاینه رفتم صربان و چک کرد با تاخیر میزد هر دو سه ثانیه یه بار 

فک کرد بند ناف دوره گردنش پیچیده ازم خواست برم بیمارستان اونجا چکم کردن و کاملا سالم بود ۵ دقیقه بعد دوباره چک کردن بازم اوکی بود 

اما چند دقیقه بعد دوبازه چک کردن فقط بلند میگفتن قلب نداره قلب نداره دیگه....

برای بارداری بعدی رفتم اکو دکتر فوق تخصص قلب گفت بلوک قلبی بوده که سه ماهه سوم به وجود میاد و ربطی به بند ناف نداره اگه سونو میشدی توی رحم با دارو رفع میشده