2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا عجیب شده همه چی   ولی خب اگ قبول نکنیم خودمون فک نکنم ادامه بدن ب این کارا ..هر رو ...

چطوری قبول نکنیم اخه عزیزم

الان همین پیامک های کشف حجاب مگه سندیت داره

اصل برائت میگه همه آدمها بی گناهن تا اینکه خلافش با مدرک ثابت بشه ولی مگه عکسی چیزی به آدم نشون میدن 

وقتی پیامک میاد باید مودب و موقر پاشیم بریم پلیس امنیت تعهد بدیم برای کار نکرده در حالیکه خانمهای چادری و محجبه رو هم اونجا دیدم که بندگان خدا خیلی بعید بود که حجاب نداشته باشن😐😐😐😐

بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥
چطوری قبول نکنیم اخه عزیزم الان همین پیامک های کشف حجاب مگه سندیت داره اصل برائت میگه همه آدمها بی ...

اینم حرفیه   اینجا ایرانه       

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
گفت کسی که تتو داره به بدنش آسیب زده پس تعادل روانی نداره😩😩

چه استدلال احمقانه ای دور از جونتون

الان من یک روانی ام چون ابروهام تاتو داره🤣🤣🤣

بین خودمان بماند، من کمی " دوستت دارم" زیر بالشم پنهان کرده ام ♥