2777
2789
عنوان

خانوما عزیز بیایید نظر بدید ک جنسیت نینی من چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 94 پست

عزیزان من هفته ۱۰ هستم.حالت تهدع خیلی کم شاید دو روز تو صبح فقط.بالا نیاوردم تا حالا.وی تو دوتا چشم.اشتهام زیاد شده.سینه های راست و چپم دوتاش پررنگ شده...جنسیت چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز ۶هفته ای خیلی برا جنسیت زوده ک عزیزم.

مبارکه منم ۶هفته ام شنبه میرم برا سونو قلب😗

تو شکمت مث ضربان حس میکنی بعضی وقتا؟؟؟

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
هنوز ۶هفته ای خیلی برا جنسیت زوده ک عزیزم. مبارکه منم ۶هفته ام شنبه میرم برا سونو قلب😗 تو شکمت ...

فقط دو شب پیش ی لحظه ضربان تند تند حس کردم دو سه ثانیه 

ی مطلبی خوندم ی جا نوشته بود اگ رنگ ادرار تیره باشه بچه پسره اگه سفید و روشن باشه بچه دختره،

رنگ پوستتم اگ روشن تر شده بچه پسره اگ تیره تر دختره،حالت تهوع و اینام سر بچه پسر کم تره دختر بیشتر

فقط دو شب پیش ی لحظه ضربان تند تند حس کردم دو سه ثانیه 

میگن ضربان مال دختره من خیلی وقتا حس میکنم شکمم میزنه...

پسر خودشو زود نشون نمیده

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍