خیلی دلم شکسته بعد از کلی اصرار به خانوادم اجازه دادن با شوهرم برم بیرون شوهرم خیلی سرد باهام برخورد میکرد رفتارش عوض شده اولش بد و بیراه گفت به خانوادم منم دفاع کردم از خانوادم ولی بعدش با هم خوب شدیم رفت آبمیوه بخره یه پسره تو ماشین پشتی چراغ داد من نفهمیدم مثل اینکه شوهرم دیده بود اومد هر چی از دهنش دراومد بار من کرد کلی هم به پسره بد و بیراه گفت به منم گفت تو ه*ر*ز*ه ای نمیخوامت منم هر کاری کردم نتونستم خودمو کنترل کنم زدم تو گوشش گفتم همه چی تموم شد از ماشینم پیاده شدم الانم تو پارک نشستم چه بخت سیاهی من دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب کردی زدیش تا حرف دهنشو مزه مزه کن و بزنه از این ب بعد
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚
احسنت به تو ولی خب اونم عصبانی بوده به خاطر این که خانوادت اجازه بیرون اومدن نمیدادن درکش میکنم خیلی از مردا همینجورن عصبی میشن ولی خب نباید این حرفو به تو میزد تو که تقصیری نداشتی خودش میاد منت کشی خوب کردی زدیش تا بفهمه این حرفش چقدر واسه یه زن سنگینه