2777
2789

چه ناززززززززززززززززززززززززه😍😍😍😍😍

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌

خوجله

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلم چشمات ناز میببنه 😘😘

☺😘

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
منم تو خونه خودمو بااینا سرگرم میکنم اتفاقا توفکرم تابلوهاشم دریت کنم.تابلوهاشو چند میگیری؟

اره خوبه  

من واسه خودم درست کردم نفروختم اونم ای دونه درست کردم بردم دادم برام قاب کنن قاب چوبی دقیق یادم نیست یا 10 تومن شد یا 8 تومن

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اقایون دهن نداشته باشن بهتره به اندازه کافی زبونشون دراز هست😂😂😂😂

از اون زاویه نگاه نکردم😁

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!