2777
2789
عنوان

لطفا نظر سازنده بدین

49 بازدید | 3 پست

ابجی های گلم بنظرتون بشینم کنکورمو بخونم یا برم فن ارایشگری یاد بگیرم امروز تصمیمو گرفته بودم اما چند دقیقه پیش داشتم با خواهرم حرف میزدم گفتم بنظرت کارش چطوره گف نمیدونم ولا ولی بچت گناه داره که مامانش سواد درس حسابی نداشته باشه اینده مثل الان نیس احساس کردم تیکه انداخت منم گفتم من بخاطر خوده بچمه که کوچیکه  نمیخوام برم دانشگاه بنظرتون چه کنم دلم برای دانشگاه فرهنگیان میخواست اما خیلی قبولیش سخته امسالم قبول نشدم حالا نمیدونم بمونم بخونم یه سال دیگه رو یا برو وام بگیرم دنبال ارایشگری برم (اینم در نظر بگیرید که من تو یه شهرستانم توش ارایشگاهم زیاده میخوام وام بگیرم برا این کار  و اگرم با وسواس وزیاد میپرسم چون  اولا خیلی اگه کارم  خوب  نشه مسخره میشم  و خودمم ضرر مالی میکنم )میشه راهنماییم کنین 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
برو ارایشگری یاد بگیر تو پیام نور هم ثبت نام کن ودرس بخون

دلم میخواد ولی بنظرتون شغل ارایشگاگری با شرایط من درامدش کمه اخه میدونم شکستم بدتره تا الانم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چند سال پیش دوستم رفت ارایشگری کارشم به نظر من خوب نبود ولی مغازه گرفت وکار کرد الان چند سال گذشته مشتری خودشو داره از نظر مالی هم مستقل شده همه کار میکنه ولی یکی از همسایه هامون رفت تهران  دوره دید کارشم خوب بود ولی انقدر گرون میگرفت تو شهر کوچیک که دیگه کسی پیشش نرفت به نظر من پشتکار خیلی مهمه از نظر درس مدرک گرفتن کاری نداره ولی تو شهر کوچیک فقط معلمی کار داره بقیه بیخودیه حالا اگه مدرک برات مهمه خوب بخون تا یه عمر حسرت نکشی اگه پول مهمه ارایشگری وخیاطی موفق باشی