2777
2789

تاپیک مربوط به سال ۹۲هستش و تقریبا همه ی کاربرا جواب گرفتن .

پ.ن(لطفا کسانی که به طب سنتی اعتقاد ندارن نیان)

راستی یه چیز دیگه .من خیلی تو نت گشتم 🧐🧐و فهمیدم این دستور ابوعلی سینا هستش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/371006/دوستانی-که-چاقی-شکمی-دارن-بیاین?page=1

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شکم ندارم و رزیم کالری شماری برای لاغری گرفتم تقریبا ۳ کیلو با وزن هدفم فاصله دارم به نظرت منم ام ...

ببین من ۹۰صفحه از این تاپیکو خوندم. و خیلی هم تحقیق کردم .به نظرم این رژیم بیشتر از وزن کم کردن سایزو کم میکنه.و برای تمام مزاجها هم کاربرد داره در ضمن کسانیکه گرفتن این رژیمو میگن پوستشون خیلی شفاف شده و احساس سبکی و سلامتی میکنن.من جای شما باشم میگیرم.البته دستوراتو باید موبه موانجام بدی

ببین من ۹۰صفحه از این تاپیکو خوندم. و خیلی هم تحقیق کردم .به نظرم این رژیم بیشتر از وزن کم کردن سایز ...

خیلی ممنون دوست خوبم 

منم چند صفحه خوندم خوب به نظر میرسید تو گوگلم جستوجو کردم برا هر مزاجی روز خاص خودشو داره برا همین ۱۴ روز اعلام شده 

شما روزی چند بشقاب میخورید 

چون تو گوگل گفته حداکثر ۳ بشقاب

و اینکه اذیت نشدین تو این دوروز؟

خیلی ممنون دوست خوبم  منم چند صفحه خوندم خوب به نظر میرسید تو گوگلم جستوجو کردم برا هر مزاجی ر ...

نه عزیزم من دیروز پنج بشقاب خوردم امروزم جاتون خالی الان دارم بشقاب چهارمو میخورم