2777
2789
عنوان

وصلت با خانواده خیلی مذهبی

2996 بازدید | 20 پست

سلام

بچه ها میخواستم بوسیله این تاپیک بگم وصلت با خانواده هایی که خیلی مذهبی ان اگه مذهبی واقعی باشن خیلی خوبه درسته یه سختیایی مثل چادر سر کردن و یه سری محدودیت های رفتاری و یه سری قید و بند داره ولی مزایاش به سختیاش میچربه.

من خودم با این که تو خانواده مذهبی بزرگ شدم ولی دید خوبی نسبت به وصلت با یه خانواده مذهبی واقعی نداشتم ولی الان خیلی راضیم با وجود همه سختیاش واقعا راضی ام و خدا روشکر میکنم که به دلم این ازدواجو انداخت

اینم واسه کسایی گذاشتم که موردشو دارن ولی مثل من مردد بودن

بچه ها اولا دارم در مورد خانواده های مذهبی واقعی حرف میزنم نه اونایی که از مذهب فقط نماز و حجابشو گرفتن و باقیشو ول کردن

ثانیا قصدم قضاوت هیچ کسی نیست که در اون حد نیستم فقط میخوام تجربمو بگم

خانواده شوهر من به شدت مهربون و خدا ترسن و خیلی ام با اخلاقن چون اخلاقو بخش مهمی از دین میبینن

رسوم خوبی دارن

به هر بهانه ای به هم هدیه میدن. اطعام میکنن به من که عروسشونم و از همشون کوچیکترم احترام زیادی میزارن و سعی میکنن بهم تو زندگی خیلی کمک کنن. تا حالا ندیدم بد کسی رو بگن.

بچه ها خواهر شوهرم برای مراسم ختم مادرشوهرش شوهرشو مجبور کرد تمام خرج مراسمو بده بعدم یه جوری وانمود کرد که انگار برادر شوهر بزرگش کرده (چون اون وضع مالیش خوب نیست) کاری که مادر من با اون سطح از تحصیلات محاله بکنه. 

خواهر شوهرم هربار که میرم خونشون برام کلی وسایل فریزری اماده میکنه و بهم میده میگه تو بچه کوچیک داری وقت نداری. با این که مامانم سر مسائل عروسی باهاشون کلی بدرفتاری کرده ولی از وقتی مادر خودشون فوت شده هر سال روز مادر میان دیدن مادر من و بهش میگن شما مادر و بزرگ مایی

بچه ها خواهر شوهر بزرگم با این که حدود ۴۵سالشه ولی به من زنگ میزنه با من مشورت میکنه‌ برام تولد میگیرن سورپرایم میکنن پیش مادرم انقدر ازم تعریف میکنن که مامانم دهنش وا میمونه. 

توی فامیلاشون منو بالا میبرن و بهم احترام میزارن. خواهر شوهر بزرگم توی مراسم ختم مادرش به خواهرم میگفت ما الان تو حال خودمون نیستیم شما حواستون به این دختر (من)باشه. 

مثلا خواهر شوهرام اصلا ارایش نمیکنن. اصلنا حتی عروسی منم آرایش نکردن البته به جز اون کوچیگه که یه رژ زده بود و خیلی نگاه نامحرم به صورت ارایش کرده رو بد میدونن. ولی من اهل ارایشم . با این که اونجوری ان تا حالا یه بار چیزی به من نگفتن حتی خواهر شوهر بزرگم برام لوازم ارایش گیاهی میخره که پوستم خراب نشه

خوبیاشون خیلی زیاده. من ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم. جالبه در عین این همه خوبی خیلی ام بی ادعان

بچه ها میخوام بگم دینداری واقعی خیلی با اونی که یادمون دادن متفاوته. دینداری واقعی مهربونیه اخلاقه تواضعه کمک به همدیگه است . دست و زبون و دل پاکه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل نخوندم .اما اگه هردوطرف خیلی مذهبی باشن میشه در غیر اینصورت هرگز نمیشه

نه عزیزم 

ما خیلی مذهبی نبودیم . حجاب سفت و سخت نداشتیم و سبک زندگیمون به شدت با فامیل شوهرم متفاوت بود

من خودم مذهبیم . چادریم ولی سفتو سخت هم نیستم . ارایش دارم و... اما خودم با اینکه مذهبیم ولی از ادمای با ظاهر مذهبی بدم میاد . من بیشترین ضربه ها تو زندگیمو رو از کسایی خوردم که ظاهرشون مذهبی بود . مذهبی سفتو سختا . ازینایی که یکسره مسجدو مجلس روضه هستن . ازینا که عروسیاشون با مولودی و خلاصه خیلی ادعاشون میشه تو مذهب اما همین ادما بدترین کارا رو در حقم کردن 

من خودم مذهبیم . چادریم ولی سفتو سخت هم نیستم . ارایش دارم و... اما خودم با اینکه مذهبیم ولی از ادما ...

خودت داری میگی ظاهرشون مذهبی بوده دیگه . از دین ظواهرشو گرفتن متاسفانه.  به قول مادر شوهر مرحومم

اسلام به ذات خود ندارد عیبی

هرعیب که هست از مسلمانی ماست