2777
2789
عنوان

باردارا لطفابیاید

71 بازدید | 3 پست

خواهرم باردار کم کاری تیروئید داره البته قبلانداشت دکتربهش قرص داده اینم به دوزش توجه نکرده یعنی باید0/5 میخورده این 0/1 خورده الان خیلی نگرانه کسی بوده وبچه ش به دنیااومده مشکل نداشته

منم کم کاری تیرویید داشتم دکترم قرص لووکسین نوشت ی بسته شنبه و دوشنبه نصف قرص رو میخوردم ..پسرم دنیا اومد سالم بود خداروشکر فقط زردیش خیلی زمان برد تا خوب شد تقریبا دو ماه وقتی بردمش سنجش شنوایی پرسیدنک زردیش چقد طول کشیده  و گفتم ک کم کاری تیرویید داشتم توی پروندش ثبت شد نمیدونم دیگ دلیلش کم کاری تیرویید من بود یا نه

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسالا چیزی نیس حتما از دکترش بپرسه

فقط یه ایرانی میتونه بعداز اینکه جواب آزمایشش رو گرفت و       سالم بود بگه:این همه خرج کردیم هیچیمون هم نبود😂😂😂  آقا اینایی که میخوان مشت بیارن از قبل ی ندا نمیدن که ما کف دست نبریم سنگ کاغذ قیچی بشه😂😂😂 توجه کردین وزارت بهداشت دیگه پیام نمیده سپردمون دست خدا😂😂