2777
2789
عنوان

بچه ها من توقعم از شوهرم زیاده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 44 پست
اخه شوهرم گوشی رو میده بهم

حرف بزن اگه گوشیو قطع کرد شوهرت میبینه شاید چیزی نگه ولی متوجه میشه اگه هم قطع نکرد با احترام بگو اون روز میخواستم باهاتون حرف بزنم چرا قطع کردید شاید نمی دونسته میخواد گوشیو بده به شما سو تفاهم شده

خدا میدونه من همون موقع که خواهرش گوشی رو قطع کرد بلافاصله زنگ زدم به مادرش میگم قطع شد انگار میگه ا ...

اصلا زنگ نزن 😂 نقطه ضعف گرفتن 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شوهرم گوشی رو میده بهم

همون موقع برو دسشویی یا جایی که مثلا دستت بنده .

خدایا مارا به غصه های معمولی مان برگردان...به قسط های عقب افتاده ،ترافیک های طولانی،خیابان های شلوغ، دغدغه های زیاد،هدف های سخت،خستگی های مفرط...به همان روزها که همدیگر را قضاوت میکردیم وبه قضاوت های هم توجهی نمی کردیم.به همان روزها که دنیا اینقدر آلوده نبود،که آلوده بود وحاد نبود ،که آلوده  بود واز آلودگیش نمی مردیم...که دلواپس حال عزیزانمان  بودیم نه جانشان !ما را برگردان به روزهایی که سلامتی اینقدر گریز پا نبود ،که میشد لابه لای همین مشکلات و دغدغه های ریز ودرشت،با خیالی آسوده فنجانی  برداشت ،چایی ریخت ...کنار پنجره ای ایستادودر کمال اطمینان و آرامش نفسی عمیق کشید .که می شد کسی را به آغوش کشید وآرام شد .میشد دستان کسی را گرفت وبدون هراس تمام شهر را قدم زد وغصه ها و درد ها را فراموش کرد .دلمان لک زده برای یک آغوش، یک لبخند ،یک خیال تخت...دلمان لک زده برای یک زندگی آرام و معمولی ...خدایا در آغوشمان بگیر که خسته ایم ...خودت حال زمین را خوب کن 
حرف بزن اگه گوشیو قطع کرد شوهرت میبینه شاید چیزی نگه ولی متوجه میشه اگه هم قطع نکرد با احترام بگو او ...

گوشی دست خواهرشوهرم بود که قطع کرد منم بلافاصله همون شب زنگ زدم و با مادرشوهرم حرف زدم اما با خواهرش نه 

چقدررر همه خشنن !!! حرف بزن عزیزم مگه چی میشه ؟اینا احترامه مگه یه احوالپرسی چی از ادم کم میکنه؟ حالا خاهرش رو کار ندارم با مادرشوهرت حرف بزن بزرگتره مادره احترام بذار در حد یه احوالپرسی

چقدررر همه خشنن !!! حرف بزن عزیزم مگه چی میشه ؟اینا احترامه مگه یه احوالپرسی چی از ادم کم میکنه؟ حال ...

چون جمعه تماس گرفت و با من صحبت نکرد راستش میگم چکاریه که من خودمو کوچیک کنم هرسری

یعنی چیکار کنم که مهم نباشن واسم؟

ببین من فکرمیکنم اونا یا زیاد اجتماعی نیستن یا می خوان زیاد به شما رو ندن و احترام نکنن 

من جای تو بودم بی خیال احترام اینمدلیشون میشدم ودرسته آدم ناراحت میشه ولی  حساسیت حداقل جلو اونا و شوهرم نشون نمیدادم (بحث نمیکردم )

نشون میدادم محتاج این توجهاشون نیستم هروقت همسرت گوشی رو داد سرد و مختصر احوالپرسی کن و اگه شوهرت اعتراضی کردبامهربونی  بگو توقع زیادی ازت نداشته باشه احترام بذارن میذاری سرد برخورد کنن سرد برخورد 

میکنی 

بعضیا اگه کسی که زیاد بهشون احترام بذاره گمان میفتند و فکرمیکنند چه خبره ولی سرد باشی بیشتر احترامت میکنند

مثل خودشون رفتارکن ولی بدون حس نفرت و انتقام و حرص خوردن 

گوشی دست خواهرشوهرم بود که قطع کرد منم بلافاصله همون شب زنگ زدم و با مادرشوهرم حرف زدم اما با خواهرش ...

ببین هیچ وقت با شوهرت بخاطر هیچ کس دعوا نکن به نظر من هزار بارم که گوشیو بهت داد حرف بزن فکر نکن کوچیک شدی بالاخره شوهرت متوجه خواهد شد حسم میگه همسر خوبی هستی صبر داشته باش اینده برای توست 😚

چون جمعه تماس گرفت و با من صحبت نکرد راستش میگم چکاریه که من خودمو کوچیک کنم هرسری

بنظر منم حرف بزن و حساسیت نشون نده تا بهونه برای بهم زدن رابطه ت با شوهرت دست کسی ندی 

الکی خودتو جلو همسرت خراب نکن عزیزم 

بذار حسرتش تو دل دشمناتون بمونه 😁

ببین هیچ وقت با شوهرت بخاطر هیچ کس دعوا نکن به نظر من هزار بارم که گوشیو بهت داد حرف بزن فکر نکن کوچ ...

ولی خودم حس بی عرضگی میکنم بخدا 

الان دارم پیش خودم میگم اگرشوهرم پشتم بود سر اون حرکت خواهرش حداقل یه اعتراضی میکرد 

الان من هر چی بگم شما با دید متهم امدی تو تاپیک من پس عزیزم پدرشون رو من کشتم بابت اون

چون بدون دلیل کسی اینکاررو نمیکنه مگر اینکه مریض باشن

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸