2777
2789

کلا تیکه کلام مامان باباهاتون چیه😃و کدوم به نظرتون بامزس.اول خودم مامانم به فیگور میکه فیکور و خیلی بامزه میگه😍بابامم به همه میگه عزیزم حتی کسایی که نمیشناسه😂😍😍

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

بابای من هرچی میخواد بگه میگه نقدا 😍 عاشق این تیکه کلامشم، 

مثلا میگه نقدا این پولو داشته باش تا بعد😍

مامانمم میگه غلط کردی😁😂😍

باز میشه این در  صبح میشه این شب   صبر داشته باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا ک ندارم😭

مامانمم ک همش میگه قربون برم😍🤪❤ب جومونگ میگه جنوب ب ژله هم میگه یِله تلفظ ژ  رو نمیتونه بگه😂😂😂😂😂😂😂 یا مثلا ب ژیلت میگه یلِت 😍😂😍😂😍😂 

من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت  بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤  آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤

بابای من خیلی باحال میگه عجب البته ی مدته زیاد نمیگه از سرش افتاده دلم واسش تنگ شد

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

وقتی نوجوون بودم و موهامو میریختم بیرون میگفت خودت رو عنتر میمون درست نکن . بکش جلو اون واموند رو 😂

اینکه خدا سهم ِ زیبایی ِ دیگران را گرفت و به تو داد .. شاید عادلانه نبود ... ولی خیلی عاشقانه بود 💟
بابای من هرچی میخواد بگه میگه نقدا 😍 عاشق این تیکه کلامشم،  مثلا میگه نقدا این پولو داشته باش ...

خخخخ نقدا خدا حفظشون کنه😍

بابا ک ندارم😭 مامانمم ک همش میگه قربون برم😍🤪❤ب جومونگ میگه جنوب ب ژله هم میگه یِله تلفظ ژ  ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 

من هروقت ب بابام زنگ بزنم یا صداش کنم میگه جون بابا یا بله بابا 

همیشه اون بابا رو میگه😍 خیلی دوس دارم اون طوری میگه😋😋😋 انشالله همه پدرومادرا صدوبیست  سال عمر کنن🙏الهی امین

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698