2777
2789

خوب من میدونم آدم نباید فکرش رو متمرکز خونواده همسرش کنه اما شرایط من یک مقداری متفاوته، من به ناچار باید یک مدت شش ماه باهاشون زندگی کنم تقریبا. سه ساله ازدواج کردم، یکسال اولش همسایه خونواده همسرم بودم، خیلی سخت گذشت، بگذریم. بعد اومدیم یک شهر دیگه و مستقل شدیم. الان دوباره به خاطر یک امتحان مهم همسرم به نفعمون هست که برگردیم شش ماهی دوباره همسایشون بشیم (دو واحد جدای یک ساختمان). همسرم امرزو که تصصمیمش رو به خونوادش گفت، مادر و پدرش گفتن فقط به هدفت فکر کن و حتی بیایید شام و نهار با ما بخورید و این چیزا. خوب من اگر مخالفت کنم الان واسه شام و نهار همسرم اذیت میشه و خوب من میخوام این شش ماه فقط و فقط آرامش داشته باشه و درس بخونه. من دانشجوی شهر دیگه ای هستم و میتونم در ماه کل ماه رو اون شهر باشم اما از طرفی نمیخوام از همسرم هم فاصله بگیرم. چه رفتاری داشته باشم؟ چی کار کنم ؟ شما چطوری مدیریت میکنید. مادرهمسرم اذیت میکنه اما بدذات نیست.

من 4ساله دارم با خانواده ی شوهرم زندگی میکنم.... من خیلی صبورم و خیلی میگذرم از خیلی چیزا...البته ناگفته نمونه اونا هم خوبن تا حدودی.. مادرشوهرم اصلا اهل دخالت تو زندگیم نیست...

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام شون رو حفظ کن، گرم باش ولی شوخی نکن و توی شوخی هاشون خیلی نخند. درکل مثل یک خانم متشخص رفتار کن نه صمیمی نه خشک 

من خودم زیادی راحتم باهاشون ولی میدونم اصلا کارم درست نیست 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

مادر شوهر مادر شوهر حتی اگه فرشته باشه، من تا پارسال عکس اینو ب همه میگفتم ، ۳ روز خواهر شوهرم یی چیزی ازمادر شوهرم بهم گفته ک از همه جام داره آتیش در میاد، خواهر من فقط حفظ تعادل احترام و عدم کل کل ،تا این تایم بگذره بری سی خودت

اگه واحدت جداس، خودت غذا بپز، شما که وقتت آزاده، بعدشم شیش ماه طولانیه.  چرا از شوهرت شیش ماه ج ...

وقتم آزاد نیست. درس دارم اما میتونم غذا درست کنم. مشکلی نیست. فقط همسرم میگه خونوادش فکر میکنند من میخوام اون اونجا نره و این حرفا

مادر شوهر مادر شوهر حتی اگه فرشته باشه، من تا پارسال عکس اینو ب همه میگفتم ، ۳ روز خواهر شوهرم یی چی ...

میدونم مادرشوهره مادرشوهره دیگه. منم اصلا دل خوشی ندارم. اما خوب به نفع زندگی آیندمون هست. 

من خودم فقط گذشت ميكنم

خانواده شوهرم ناسازگارن، بخوام بجنگم باهاشون كم ميارم، چون روحيه جنگندگي ندارم

تا اينجا با گذشت پيش رفته( البته خيلي وقتها خودخوري كردم ولي جواب نميدم چون بدتر ميشه)

الان فرقم با بقيه اينه احتراممو بيشتر دارن ولي خب !!! حرفي بخوان بزنن! ميزنن!!!!

نميدونم شما روحيت چطوره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

وقتی شما هستی لزومی نیس شام ناهار زحمتشون بدی.

خیلی عادی باش. قطعا ادمای بدی نیستن با این توضیحاتت

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
میدونم مادرشوهره مادرشوهره دیگه. منم اصلا دل خوشی ندارم. اما خوب به نفع زندگی آیندمون هست. 

صمیمی نشو ک تو اوج سوراخ بهت میزنن بادت میخوابه، بههونه دستسون نده،خیلیم حساس نباش

وقتی شما هستی لزومی نیس شام ناهار زحمتشون بدی. خیلی عادی باش. قطعا ادمای بدی نیستن با این توضیحاتت

نه بد نیستن اما به شدت دنبال این هستن که بگن من باعث دوری پسرشون میشم! و اینکه من حالت عادی بود زیر بار هیچی نمیرفتم اما الان یکم شرایط عادی نیست و خوب نمیخوام حرف و حدیثی باشه

نه بد نیستن اما به شدت دنبال این هستن که بگن من باعث دوری پسرشون میشم! و اینکه من حالت عادی بود زیر ...

یکم حبهبه گرفتی ظاهرا. اینم ک فک میکنن میخوای پسرشونو دورکنی فک میکنم ناشی از همین گارد گرفتنه.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
یکم حبهبه گرفتی ظاهرا. اینم ک فک میکنن میخوای پسرشونو دورکنی فک میکنم ناشی از همین گارد گرفتنه.

آره شاید. خوب اونها میخوان محبت کنن که میگن بیایین پیش ما. اما من نمیخوام مستقل نباشم. فکر کنم این شش ماه بهتره دنبال استقلال نباشم