خانم های شاغل میشه بگین شغل تون چیه و چجور شغل پیدا کردید و تحصیلاتتون چقدره و بگین تو دوران مدرسه درستون چطور بوده الته هر کدوم رو اگه نخواستین جواب ندین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو دوران مدرسه دانش آموز درس خوبی بودم معدلم هم بالا بود دانشگاه هم دولتی خوندم با معدل ۱۸ فارغ التحصیل شدم یکی از رشته های پیراپزشکیو خوندم ۴سال پیش هم بعد چندسال شرکت کردن تو آزمون استخدامی قبول شدم البته قبلش هم تو بیمارستانای خصوصی کار میکردم و سرجمع ده سال سابقه دارم
دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
من مدیر داخلی یه کارخونم. قبلش رستوران داشتم دو سال. قبلش هم دفتردار یه مدرسه بودم. این کارم رو از روی آگهی پیدا کردم. حقوق خوندم اما کارم مربوط به شیمی و پلیمر و... از روی تجربه و تلاش یاد گرفتم ... اما آخر امسال میخوام استعفا بدم برم دوره آرایشگری.
جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم وشنیدم همه اش بازی بود
من برنامه نویسی میکنم تو خونه برا خودم ....گاهی اوقات هم کار های پیش پا افتاده نقشه کشی داییم رو میکنم....13 سالمه و لیسانس شبکه گرایش نرم افزار دارم.....
تومدرسه درسم افتضاح بود ولیسانس رو به زور شوهرم گرفتم
کار داریم تا کار،واسه یه سری کارا مثل منشی و ویزیتور و کارمند ساده و...که تحصیلات ملاک نیست ، یه سری کارای دولتی مثل بانک و شرکت گاز و نفت و شهرداری و...تحصیلات ملاکه ولی اگه نداشته باشی بازم مهم نیست کافیه یه پارتی کلفت داشته باشی با سیکل میشینی پشت میز مدیریت
پرستارم البته تو درمانگاه کار میکنم نه بیمارستان تو امتحان درخواست نیرو شرکت کردم 2900 میگیرم، تو دوران مدرسه هم معمولی بودم خخخخخخخ شاگرد زرنگی نبودم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
نه والا. رستوران که زدم سال ۹۰ یا ۹۱ بود. کلا ۸ میلیون داشتم. همه چی نسیه گرفتم. شبانه روزی کار میکردم پول وسیله هام رو میدادم. در عرض شش ماه همه قسط ها رو دادم. و وسایل مال خودم شد. دو سال دووم آوردم. درامدم خوب بود. اما کار سنگین بود. پیرم کرده بود
جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم وشنیدم همه اش بازی بود