cristin مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1376 عنوان به نظرتون بسه!؟ 133 بازدید | 9 پست خانوما امروز عصر دوتا از دوستاي صميمي من ميخوان بيان خونم به نظرتون كيك و ژله و دو نوع ايس تي و هندونه كافيه !؟ در من كسي به طور مداوم پريشان است:)) 1398/06/06 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cristin مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1376 بله ، حالا بگو آیس تی چطوری درست میکنی 😉😉 عزيزم به چايي يا چايي سبز نياز داريمليمو يا ابليمو شكر يا عسلچايي رو دم ميكنيم و تي بگ يا تفاله ها رو ازش جدا ميكنيم و بنا به سليقه خودمون بهش ليمو و شكر يا جايگزيناشو و اضافه ميكنيم و ميزاريم تو يخچال تا سرد بشه و بعد با يخ و ليمو سرو مي كنيم در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
cristin مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1376 کیکتو با چایی یا قهوه بیار میوه هم ب نظرم هندونه کمه ايس تي هست چايي هم لازمه به نظرتون!؟زغال اخته هم هست در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7140 عزيزم به چايي يا چايي سبز نياز داريم ليمو يا ابليمو شكر يا عسل چايي رو دم ميكنيم و تي بگ يا ... چه لاکچری 😍ممنون از توضیحت گلم ، نوش جانتون ☕☕
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61037 ايس تي هست چايي هم لازمه به نظرتون!؟ زغال اخته هم هست ایس تی ک جای چای رو نمیگیره 😆نمیدونم باز بستگی ب خودتون داره من کیک و بیسکویت و کاکائو رو فقط با چایی میتونم بخورم خالی حال نمیده
cristin مدیر استارتر عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 1376 چه لاکچری 😍 ممنون از توضیحت گلم ، نوش جانتون ☕☕ عزيز دلم ممنونم يادم رفت بگم دو ليوان اب سردم اضافه ميكني بهش♥️ در من كسي به طور مداوم پريشان است:))