بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر من خون دماغ می شه ، تشک جدید تختش رو غرق خون کرده، بارها ملافه ها توی خواب پر خون شدن، خیلی چیز مزخرفی است. از اول این جوری بود. الان چهار سالش است. خون دماغ تو خانواده ما ارثی است. هر شب باید با وازلین دماغش رو چرب کنم. دیگه عادت کرده هیچ مقاومتی نداره. دستگاه بخور سرد مدام بالای سرش کار می کنه. باز هم با این تدابیر گاهی خون دماغ می شه تو خواب و بیداری. خودش خیلی سعی می کنه حواسش باشه جایی رو خونی نکنه. یک بار ماه رمضان داشتم بعد سحری بی صدا و همه خواب، ظرفها رو می شستم ، دیدم یک صدای آرومی به سمت آشپزخونه داره می یاد برگشتم دیدم صورت کوچولوش غرق خونه ، وحشت کردم ، آروم تو بغل گرفتمش ، خوابید. بردمش تو جاش اوضاع رو راست و ریست کردم و صورتش رو پاک کردم و چرب کردم. گذاشتم تا صبح ببرم حموم. خلاصه از این داستانها زیاد دارم. این بار بردمش دکتر آزمایش نشون داده پلاکت خونش یه خورده بالا است . نگران شدم حالا بعد از ظهر باید ببرم دکتر نشون بدم