2777
2789
عه زهرا تویی ؟؟؟ پروفت عوض شده ؟؟؟؟

آره عوض کردم..

عزیزم تو گروه حس یخی صدام کن😐😐

شناسایی میشم بدبخت میشم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه زهراااا توییی بدبخت شدی شناختمت😂😂😂😂😂

باشه بشناس منو دختر خیلی خوبیم😛😛😛😛😛

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
اخه اصلا بهم اهمیت نمیده الان کلی دعوا داشتیم گرفت زد الانم تخت گرفته خوابیده بهش میگم نمیتونم بخواب ...

بهش اهمیت نده دختر بری خونه بابات میدونو دادی دستش هااااا اصلا نرو اون باید بره

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅
بهش اهمیت نده دختر بری خونه بابات میدونو دادی دستش هااااا اصلا نرو اون باید بره

خستم کرده تا حرفی میزنی میگه برو خونه بابات هرچی از دهنش در میاد میگه میزنه بعد صبحش میاد التماس میکنه دیگ وجود چوب خوردنو ندارم اخه میدونه به کسی نمیگم سو استفاده میکنه 

خستم کرده تا حرفی میزنی میگه برو خونه بابات هرچی از دهنش در میاد میگه میزنه بعد صبحش میاد التماس میک ...

ببین هیچ جاخونه ی خوده آدم نمیشه

بزارصبح التماس کنه تو آشتی نکن خودتو بگیر واسش یکم حساب کار دستش بیاد

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

خیلی از این کارا کردم ولی بی فایده چون براش مهم نیستم یعنی میشه شوهر داشته باشی و بگه فکر کن مردم یا اذدواج نکردی فقط برا مسایل جنسی نمیتونمم به کسی بگم اروم بشم اخه این چه حرفیه که میزنه 

آره عوض کردم.. عزیزم تو گروه حس یخی صدام کن😐😐 شناسایی میشم بدبخت میشم

چطور عوض کردی که شناسایی نشی عزیزم ؟

منم میخواستم یه سری از پیجامو پاک کنم ولی نمیشه 

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک