بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آقا هستم** در تاپیک های شخصی خانومها نظر نمیدم چون به من مربوط نیست اگه تاپیکی { دعا ، همزاد ، اعتیاد ، }بتونم کمک کنم نظر منطقی میدم ..{ لطفا قضاوت نکنید }
اره ميگن هر كي ب در بسته ميخوزه همزاد داره البته من اعتقاد ب دعانويس و اين چيزا ندارم
اصلا چنین چیزی نیست ..همزاد علایمی داره که باید مطمئن بشید که فکر نکنم شما داشته باشید
آقا هستم** در تاپیک های شخصی خانومها نظر نمیدم چون به من مربوط نیست اگه تاپیکی { دعا ، همزاد ، اعتیاد ، }بتونم کمک کنم نظر منطقی میدم ..{ لطفا قضاوت نکنید }
چطور پیشه فهمید کسی همزاد داره؟؟ شوهر منم دست به هر کاری میزنه به در بسته میخورد
به هر در بسته زدن که دلیلش نیست ...علایمی داره که باید از خپد شخص پرسید
قفل کردن بدن توی خواب...خواب های وحشت ناک .....حس ششم قوی ،..دیدن سایه ...ترس از تنهایی ...احساس کردن کسی پیشت یا پشت سرت ...