2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.متوجه نمیشم منظورت کدوم خیابونه اما اگر ازمایشگاه خوب میخوای ک هزینش هم کم باشه برو ازمای ...

الان میخوای برین یا در طول روز؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
فردا صبح

برو آزمایشگاه دکتر آیتی خیابان چمران چهارراه گلستان بین چمران و دانشگاه
با خیابون شیرازی فاصله ی زیادی نداره شاید با ترافیک حدود 10دقیقه

آزمایشگاه معتبریه

البته آزمایشگاه جهاد دانشگاهی هم هست میدان ده دی خیابان رازی که اونم خوبه ولی دقت آیتی بیشتره

و هر دو در یک منطقه هستند

و اگه آزمایشگاه خوب شبانه روزی بخواین "سروش" که اون نزدیک دکتر آیتی هست

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
سلام چی شد باردار بودی عزیزم؟ برای ما هم دعا کن

این ماه خیلی امیدوار بودم ای یو ای کرده بودم تانتیجه رو دیدم انگار یه سطل اب یخ ریختن رو بدنم خیلی حالم بد شد تا موقعی که برسیم هتل همش بلند بلند گریه میکردم ولی خب دیگه چه میشه کرد اینم سرنوشت ما ست دیگه