2777
2789
عنوان

بااین اخلاق مادرشوهرم چیکارکنم

262 بازدید | 23 پست

بچه ها مادرشوهرم خیلی اخلاق های خوب داره خیلی توزندگی کمکمون میکنن ما چندساله خونشون نشستیم همینجوری قبض هامونو پرداخت میکنن خریدمیکنن براماهم میکنن اهل دخالت نیست منم کمکش میکن درحد توان واحترامشونو خیلی دارم 

اینارو گفتم که بدونید وضعیت کلی مو 

ولی از وقتی بچه دار شدم خودشو مالک بچه میدونه 

حس میکنم اصلا ناراحت میشه میرم خونه مامانم اینا میمونم مستقیم چیزی نگفته ها ولی خب میشه فهمید وچیزی که خیلی اذیتم میکنه اینکه همش میخاد بچه پیش اون باشه وتوجمع اگه من از بغلش بگیرم ناراحت میشه همش میگه وای بچه ام پاهاش سوخته یا این لباس خوب نیست تنش کردی این جا نبرش اونجا نبرش یا تابچه گریه میکنه میگه وای دلش درد میکنه اروغ داره بدش به من خب منم مادرشم خودم میتونم نگهش دارم وبفهمم بچه ام چشه همشم میاد بچه رو میبره بالا منم چی بگم روم نمیشه بگم نبر خیلی حالم بده شوهرمم خیلی ارومه دخالتم نمیکنه راهنماییم کنید توروخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه اهل دخالت نیس🙄

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

نقاط مثبت زیاد داره ، فقط میتونم بگم دیدت رو عوض کن مثبت ببین تا آروم بشی ، بنظرم اصلا چیزی نگو که دلخوری و کدورت پیش بیاد

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

چند دفعه که اومد ببره 

یه بهونه بیار 

یک بار بگو میخوام حمومش کنم

یا بگو میخوام بخوابونمش

بعد چند بار خودش میفهمه

کمتر باهاش روبه رو شو

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند

من شوهرم تك فرزنده خونه مادر شوهرم اينا ميشينم بچمم ده ماهشه مثل شما

سخت نگير بابا بزرگتر بشن سختر ميشه بچه داري خودت ميري ميگي يه لحظه پيش شما بمونه

زن_ عفت _افتخار💚🤍❤️