2777
2789
عنوان

نظرتون راجب بورس چیه؟؟کیا کدبورسی دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 123 پست
عاقا اگه کسی اومد ک وارد بود منو لایک کنه لطفا یه سوال خیلی مهم درمورد خرید فردا ازش دارم....بین سهگ ...

فکر کنم سفارش خوبه این چند روز شنیدم سیمانیا خوبن دیگه اون دو تا چین؟؟ سفارش اسمش مطرح تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هرچی رو نمیخرم قطعا خودمم اول یکم بالا پایینش میکنم😂.....حالا چی میخوای بگی

یکی از کله گنده ها ک قیمتارو بالا پایین میکنه فامیل رئیس شوهرم صبحا زنگ میزنه میگه چی بخریم ک الان قیمتش رو میخوام افزایش بدم😂😂

از بالا همون ک همکارای شوهرم هرکدوم تواین ۳روز کاری حدود عتومن سود کردن با ۲۰م سرمایه

فکر کنم سفارش خوبه این چند روز شنیدم سیمانیا خوبن دیگه اون دو تا چین؟؟ سفارش اسمش مطرح تره

اون دوتام سیمان هستن عزیزم....یکی سیمان درودیکی هم سیمان هگمتان...یکی هم همون سفارس ک سیمان فارسه

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
اون دوتام سیمان هستن عزیزم....یکی سیمان درودیکی هم سیمان هگمتان...یکی هم همون سفارس ک سیمان فارسه

سبمان دورود ک خوب سود داده این ۲روز همش مثبت۵

یکی از کله گنده ها ک قیمتارو بالا پایین میکنه فامیل رئیس شوهرم صبحا زنگ میزنه میگه چی بخریم ک الان ق ...

خب بگوووو...

خوب سیمان فارس مطرح تره دیگه ولی خوب باید بار نمودار شو نگاه کنیم 

اره ولی فعلا منفی هستش سیمان فارس...بین این 3گزینه برای فردا موندم

چرا از رئیس نمیپرسه شوهرت 

بابا هول شده رفته بخره سهم رو دیده اعع سهم پر شده تیم ساعت ب اخر وقت دیده قیمت رفته بالا اما سهم عرضه داره اینم از هولش خرید زده زود میگه تا خرید زدیم اشنای رئس زنگ زد ک میخوام قیمت رو بیارم پایین خرید بزنین که گفتیم ما خرید زدیم اونم قیمت رو اورده پایین چون اخر وقت بوده دیگه نشده کاری کنن حالا فردا باز گفته مثبت ۵میشه و ۳درصد ضرر جبران میشه