2777
2789
عنوان

چیکارایی میکنین دچار روزمرگی نشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199519 بازدید | 8171 پست
سلام دوستان روزتون پراز عشق وارامش

سلام عزیزم شما خوبی؟ چه خبرا.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من پتوهامو دادم خشک شویی بنظرتون بهداشتی هس؟ همیشه میدم خشکشویی و راضی هستم ولی بخاطر ویروس یکم ترسیدم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

الانم میخوام سریالمو که دیدم. برم همه خونه رو با وایتکس ضد عفونی کنم🙈

سلامتی بیکار دراز کشیدم حوصلمم بدجور سرفته 😞

عزززیزم منم همینطور شوهرمم نیست تنهام. برا همین گفتم دوباره خونه رو ضدعفونی کنم از بیکاری.

سلااام

عصر جمعه همگی بخیر

نرگس جون به قل دوستمون پسرا بازیگوش هستن و از این اتفاقها شاید بازم تکرار شه

صدقه بزار کنار و خودت و محکم کن

امروز خدا رو شکر روز پر برکت و خوبی بود

غیر از ناهار که من گند زدم🤪😂

شوهرم گفته بود کیوی حلقه کنم روی گوشت ها که نرم شه منم اشنباها رنده کردم لا به لای گوشتها و هم اکنون دل و روده خانواده متعجب شدن خخخخخ

کرونا هم عامل خیر شد تا بیشتر اشپزی کنم و کمتر از بیرون غذا بگیریم

چند وقته از همه فامیل احوال و سراغ بیشتر میگیرم و رفت و امدها رو بیشتر کردم..... خیلی خوبهههه

سلام صبحتون پر از شادی. ما امروز بخاطر انتخابات تعطیل شدیم. پسرمم از ساعت ۷ و نیم پاشده نخوابیده. ساعت ده بیرون کار داریم تا اون موقع ی جمع و جوری کنمو صبحانه بخوریم. 

ممنونم ک با حوصله جواب دادی میدونی حس میکنم وقتی میدونه حالم خوبه بهم توجه نمیکنه وقتی توپم پر باش ...

اگه محبت ببینه رفتارش تغییر میکنه چون محبت دایمی نبوده

مقطعی وتیکه تیکه وبراساس یه اتفاق بوده

احتمالا اینو از مادر .خواهر یا شما حس کرده که وقتی پول میخواین.قصد کاری ودارین یا کاری میخواین انجام بده بهش محبت کردین یا دیده تو این موارد اطرافیان محبت کردن دیدش نسبت به محبت تغییر کرده..

شما باید اونقدر بی منت وبی درخواست بهش محبت کنی تا دیدش عوض بشه

یا حداقل دیدش نسبت به محبت شما عوض شه وبدون محبتتون از سر عشقه نه درخواست

مردها یکی از سنسورهای فعال مغزشون دیدشون هست

وبا دیدن هست که خیلی موارد رو برداشت میکنن ونظر میدونن...تو دل شما نیست که نیتت وبدونه براساس چندبار اتفاق نظر میده ورای صادر میکنه

پس شما بی دریغ محبت کن ومحبتتم فقط به نیت رضایت خدا باشه

به نیت شادی دل امام زمان باشه

چون با مشکلات زن وشوهرها واتفاقات وبحث ها وبی احترامی هایی که به وجود میاد دل امام زمان خیلی میشکنه

پس به نیت رضایت وشادیش محبت کن وبقیه رو بسپار بخودشون...

هم عزیزت میکنن

هم بهت عزت میدن..

هم بزرگت میکنن

شهادتت مبارک سردار🌸🌸🌸🌸
مارال جان خوبی گلم یه سوال ...من کلا شوهرم ازروزی که باهم ازدواج کردیم طوری بار اومده بود ک کادو داد ...

کادو نخر

یه شام خوب ویه کیک خودت درست کن ویه شب خوب براش درست کن تا یموقع حالش وبگیریم خخخخ

روز مرد کیه اصلا؟؟

شهادتت مبارک سردار🌸🌸🌸🌸

حلما جان من ایمانم قوی نیست

از مردن میترسم چون روزگارم سیاهه وخودم وخوب میشناسم وفقط از خدا خواستم اول پاکم کنه بعد ببرم

پوستم کلفت شده چون دوسال همه مدل دیدم تا تونستم اوضاع رو تو دستم بگیرم...

بقول همسرم یهو جلوی خانوادش میگه سوارم شدی قصد پیاده شدن نداری

منم یه اخم دلبر میکنم میگم نگو تروخدا شما تاج سر منی ومنم گوش به فرمان شما رییس

میگه تو با این زبونت میتونستی سازمان سیاه رو مدیریت کنی  

شهادتت مبارک سردار🌸🌸🌸🌸