2777
2789

اوایل برج از کارت عابر یکی از اشناهلمون پول برداشت شد حالا ک رفته پلیس فتا پیگیری کردن گفتن موقع استفاده از یک سایت پرداختی فی لتر شکنت روشن بوده بعد این فی لتر شکن تمام اطلاعات حسابت رو دزدیده و موقع مناسب از حسابت پول برداشت😖🤕😕

منکه خیلی ترسیدم اخه همیشه مدام فی لتر شکنم روشن 

خدا لعنتشون کنه ک مدام نرم افزارهارو میبندن ک ما مجبور شیم از فی لتر شکن استفاده کنیم

شمام اگ دزدی از عابر براتون اتفاق افتاده بگین تا آگاه بشبم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروز خواهرم از دیوار خرید کرد قرار بود یارو بفرسته پیچوند و ۱۰۰ تومن رو بالا کشید جواب تلفن هم نمیده

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

دوباره همین امروز رفتیم طلا بفروشیم تو مغازه یارو ۱۳۰ تومن داشت کمتر پول میداد ۳۰۰ صوت رو گفت ۳۰ صوت خدا رحم کرد جای دیگه فروختیم ب قیمت واقعی آخه فاکتور رو نداشتم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
همین امروز خواهرم از دیوار خرید کرد قرار بود یارو بفرسته پیچوند و ۱۰۰ تومن رو بالا کشید جواب تلفن هم ...

نباید پیش پرداخت بدی معمولا دیوار باب شده یک جنس قیمت پایین میزنن بعد ک از چند نفر بیانه گرفتن  دیگه حواب نمیدن 

نباید پیش پرداخت بدی معمولا دیوار باب شده یک جنس قیمت پایین میزنن بعد ک از چند نفر بیانه گرفتن   ...

من خرید نمیکنم خواهرم زیاد خرید میکنه

من خرید نمیکنم خواهرم زیاد خرید میکنه

منم گاهی خرید میکنم اما ترجیح میدم حضوری برم همین دیشب برا ماامانم یک یخچال و گاز واینا خریدیم واقعا مناسب بود اما حضوری رفتیم