2777
2789

من ۱۹ سالمه از همون اوایل دبیرستان صورتم جوش و اینا داشت بیشتر رو پیشونی بود ولی خب جاهای دیگه صورت هم میزد ولی غیر از اونا ی دونه های بی رنگ فقط ب صورت بر امدگی رو پیشونیم دارم 

دکتر هم یکی دو بار رفتم ولی صابون و کرمای گرون دادن ک ب جز صابون کلیندا بقیشون تاثیری نداشتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا راهنمایی میخواستم برای پوستم هم جوشای پیشونیم هم اینکه کلا از الان چیکار کنم پوستم خوب بمونه لک نیاره جای جوشام بره و این چیزا 

برای جای جوشا من شنیدم پودر صدر و شاتره رو با ابلیمو و ماست اگه چند وقت بزنیم ب صورت تاثیر داره 

در کل صابون کرم ژل یا هر چی ک میشناسین معرفی کنین بهم 

هر روز از ماسک های طبیعی استفاده کن به مرور پوستت عالی میشه

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
حالا راهنمایی میخواستم برای پوستم هم جوشای پیشونیم هم اینکه کلا از الان چیکار کنم پوستم خوب بمونه لک ...

اگه مشکل از کبدت باشه باید از درون بدن تو پاک سازی کنی 

اتفاقا منم به تازگی رفتم دکتر

عروس آذر ماه ۹۸ هستم 

محلول کلیندامایسین بگیر با گوش پاک کن فقط روی جوش ها بزن. 

هفته دوبار ماسک رو صورتت بذار. ماسک ژل آلوئه ورا با خیار - آب برنج - آب خیار و آب سیب زمینی یا ماسک های آماده. قبل ماسک ماهی یکی دوبار پوستتو بُخور بدی عالیه خصوصا بخور بابونه

آب زیاااااد بخور. واقعا آب واسه پوست معجزه میکنه و تاثیرش عالیه

به خواب ات خیلی اهمیت بده و هر روز ۸ ساعت بخواب. غذاهای چرب و چیلی و فست فود هم کمتر بخور

مرطوب کننده مناسب پوستت بخر و بعد شستشوی پوستت حتما مرطوب کننده بزن به پوستت

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
دونه های پیشونیم بی رنگه فقط حالت یکم برامدگی داره معمولا هم چیزی توشون نیست  

ببین گلم منم خیلی رفتم دکتر همش هم محلول میداد خوب میشدم ولی بعد چند وقت بازم میزد 

رفتم عطاری بهم عناب زرشک کوهی سکنجبین و خاک شیر خار مریم کاسنی و شاتره  داد و صابون nG

چند وقت که استفاده کنی همه ی جوش ها میاد بیرون بعد خوب میشه 

عروس آذر ماه ۹۸ هستم