سلام بچه ها. پیش از بارداری چه سونو و ازمایشاتی خیلی ضروری انجام بشه؟من اینماه ۳۵ ساله میشم ۱ ساله ازدواج کردم تازه برای بچه میخوام اقدام کنم.دیروز رفتم دکتر برام سه تاازمایش تیرویید و پرولاکتین و ویتامین دی نوشت و یه سونو .امروز ازمایش دادم ولی سونو مونده.نمیدونم سونو برای چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کار خوبی نکردی عزیزم با توجه به نوع تغذیه و زندگی های امروزی خیلی بهتره که این ازمایش ها داده ...
نمیدونم عزیزم ولی شکر خدا مشکلی پیش نیومد بالاخره اگه ادم قند داشته باشه یا ترویید متوجه میشه من چون میدونستم ندارم ازمایش ندادم بعدش که باردار شدم ازمایش های لازم بارداری رو دادم
الان برای دومی هم بهداشت گفته بیا برات بنویسم ازمایشات قبل بارداری رو ولی من نمیرم چون فقط ادمو به استرس میندازن هر موقع باردار بشم بعد میرم ازمایش میدم
اصلا کلا از خانه بهداشت بدم میاد اون روزم رفتم بخاطر واکسن دخترم اونام اینقدر فوضولن همه چیز رو میپرسن گفت جلوگیری چی داری گفتم تو اقدام هستم جلوگیری ندارم بعد گفت ازمایش باید بدی وگرنه هیچ کدوم از ماماهای خانه بهداشت رو قبول ندارم حتی یک درصد