2777
2789

سلام دوستان، ما با خانواده شوهرم تو یه آپارتمان زندگی میکنیم ولی زندگی هامون مستقله و اینطور نیست که اونا مدام بالا خونه من باشن یا من برم پایین هفته یکی دوبار بهشون سر میزنیم اما الان میخوان نقاشی کنن و گفتن میخوایم بیایم طبقه شما بمونیم،البته اینم بگم خواهر شوهرمم طبقه همکف میشینه چون دارن خونشون رو میسازن دوسه سالیه اینجان البته طبقه اونا کوچیک تره و از ما بزرگه،در کل رابطم با مادرشوهر و پدرشوهر بد نیست ولی اینکه باهم تو یه طبقه زندگی کنیم اونم حداقل دو سه هفته یکم برام سخته.

بنظر شما بهترین و درست ترین رفتار تا زمانی که تو خونه ی من میخوان بمونن چیه؟؟اینم بگم که خونه مال پدرشوهرمه.

ممنون میشم جواب بدید.

شُکــر..واسه هرچی که دادی،هر چی ندادی...شُکــر 

هرقدر سختت اومد کج خلقی نکن ک از چشم همه میفتی.این سه هفته و رفتارتو تا اخر عمر یادشون میمونه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احترام احترام احترام فکر کن خونواده خودت بودن بازم دلت میومو نخوای بیان...اومدن بهشون احترام کن هرچی براخودت درست کردی برااوناام درست کن ی جوری باش ک بعد اینکه رفتح تعریفتو کنن بگم از عروس ما بهتر نیست

یه صلوات مهمونم کنید💕

فک کن مامان بابای خودتن

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

ارامش داشته باش و سعی که وسایلای اضافتو جم کتی تااون موقه ریختو پاش نباشه و باید باتایم لونا هی بیداربشی.زیادم خاله زنکی نشو که هروخ خاسی باسوهرت راحت بری جایی یا بخای شبا بری زودبخابی 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
هرقدر سختت اومد کج خلقی نکن ک از چشم همه میفتی.این سه هفته و رفتارتو تا اخر عمر یادشون میمونه

راس میگه

حتی تاریکترین شب نیز پایان خواهد یافت و خورشید خواهد درخشید .روزهای خوب خواهند آمد.به امید فردایی روشن.