2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دف یاد بگیر 😊

دف محشره

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄
پسر من 5 سالشهاز خیلی وقت پیش فرق پیانو وگیتار و ویولن و...رو میدونه

بخدا میخواستم بیام بگم اوووووه بابا لاکچری ک دیدم عکس گیتار اومد 😂😂😂😂😂😂😂آخه پیانو قیمتش 19 میلیونه جاریه عمم خریده 19 میلیون اونا خیلی مایه دارن خوشبحالشون

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
😂😂😂😂😂  خب سفر چ ربطی ب ساز یاد گرفتن داره ؟؟ یکی منو توجیح کنه

اخه دوست دارم هرچه زود تر یاد بگیرم میخوام یک ده روزی برم مسافرت برم اونجا یاد بگیر هااا😐

میشه برای بر آورده شدن آرزوم دعا کنین 🥀
😂😂😂😂😂  خب سفر چ ربطی ب ساز یاد گرفتن داره ؟؟ یکی منو توجیح کنه

توجیه اش اینه که از وقت کلاسش میره

ولی خوب دور از جون سفر اخرت نیست که برمیگرده دیگه

بعدشم اینجور کلاسها هرجلسه پولش گرفته میشخ

💖💚💙 خدایا جوانی خواهرمو بهش ببخش، ستون نازک امیدمونو نشکن 🤲از آدمهای روانی دوری کنید، بذار بگن ترسید، آره ما از حیوون وحشی میترسیم 👊سیر تکامل من در نی نی سایت: کوشاجون ۹۴، مکگیل ۹۶، سانتیاگو مکگیل ۹۷، سانتیاگو ۹۸ 🙄
بخدا میخواستم بیام بگم اوووووه بابا لاکچری ک دیدم عکس گیتار اومد 😂😂😂😂😂😂😂آخه پیانو قیمتش 19 می ...

خوشبحالش منم خیلی دوست دارم داشته باشم 

اخه دوست دارم هرچه زود تر یاد بگیرم میخوام یک ده روزی برم مسافرت برم اونجا یاد بگیر هااا😐

وا خب از سفر بر گشتی برو کلاس ،،، والاا من اگه برنامه ۱۰ روزه سفر داشته باشم رو پاهام بند نمیشم ساز چیه تو بگو جون میدم فقط برم سفر😂😂😂😂

خدایا شکرت❤
خوشبحالش منم خیلی دوست دارم داشته باشم 

خب تو خریدی دیگ پیانو 😂😂😂😂شوخی کردم عزیزم

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
وا خب از سفر بر گشتی برو کلاس ،،، والاا من اگه برنامه ۱۰ روزه سفر داشته باشم رو پاهام بند نمیشم ساز ...

😂اوخی من اینقدی که فکرم مشغول اینه مشغول سفر نیس

خب تو خریدی دیگ پیانو 😂😂😂😂شوخی کردم عزیزم

وا حالا تا فردا مسخرم کنین ☹️گفتم به بزرگی خودتون ببخشید یهو اسم پیانو اومد تو افکارم نوشتم بعدش دیدم اشتباه نوشتم میخواستم بپاکم گفتم ولش حالا شماهم هی بزنین تو ذوقم