2777
2789

شما باید یک حساب بانکی فرضی برای خود تصور کنید که هر روز در آن پول واریز می شود و شما پول برمی دارید. در حقیقت، بانکی در کار نیست اما شما فرض می کنید که در یک بانک واقعی یک حساب جاری را افتتاح کرده اید و یک دسته چک دریافت کرده اید و هر روز بابت خرید چیزهایی که می خواهید چک می کشید و پولتان را خرج می کنید.

همانطور که گفتم برای خودتان دسته چکی را در نظر بگیرید، مثلا می توانید از یک دفترچه بعنوان دسته چک استفاده کنید یا اگر کمی خلاقیت به خرج دهید، می توانید یک دسته چک برای خودتان طراحی کنید و به تعداد دلخواه از آن را چاپ کرده و آنها را به هم منگنه بزنید تا کاملا احساس واقعی داشتن دسته چک جادویی را در خودتان ایجاد کنید و برای هر خرید خود چکی در وجه آن خرید بکشید و پول هایتان را صرف خریدهای خیالی کنید.
مثلا در قسمت در وجه چک خود، بنویسید خرید کفش هایی که دوست دارم یا مثلا گوشی سامسونگ S8
می توانید از یک دفتر یا تکه های کاغذ هم استفاده کنید و خریدهای هر روز را در آن یادداشت کنید یا حساب مخارج خود را در رایانه شخصی یا گوشی خودتان نگه دارید و حتی از اپلیکیشن هایی که مخصوص این بازی تهیه شده اند استفاده کنید ولی هر چقدر این بازی را جدی تر جلوه دهید، تاثیر بیشتری را خواهید دید. در ادامه خواهم گفت که پول چگونه به حساب شما واریز می شود و چگونه باید بازی را ادامه دهید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا حالا نشنیده بودم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت