2777
2789

سلام

بچه ها ميشه لطف كنيد يكم در موردش توضيح بدين.

ميدونم كه در واقع بايد مسئوليت همه ي اتفاقات زندگيمونو بپذيريم.

ولي نميدونم پاكسازي به چ صورته؟يعني موضوع خاصي تو  ذهنمون هست و در اين مورد پاكسازي ميكنيم؟

🤔🤔

مثلا اين جملات پاكسازي رو براي موضوع خاصي به زبون مياريم؟چيزي شبيه به نيت كردن !؟😐

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

والا نمیدونم بهارره  رهنما کتاب معرفی کرده بود یادم‌نیس

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا من راجع به پول میخام

خوب شروع میکنم

از الله از کاینات معذرت میخام راجع به همه کارایی گه کرذم که بی پول و بی برکت شم

خودم خانواده ام

و اینم بگم من اون چهازتا رو نمیگم

استغفراله ربی و اتوب الیه و الالحمدلله میگم

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
در مورد هواپونوپونو؟

آره

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خاستی سرچ کن.مطالب زیادی هست

کتاب محدودیت صفر هم همینه

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
مثلا من راجع به پول میخام خوب شروع میکنم از الله از کاینات معذرت میخام راجع به همه کارایی گه کرذم ...

اهان متوجه شدم عزيزم پس اخر جملاتم جملات رو ب طور كامل ميگم.ميتونم خصوصي در مورد يك  نيتم سوالي از شما بپرسم؟لطف كردين❤️

هرچی که میخای یا مد نظرته مسئولیت اون اتفاقو به گردن میگیری.مثلا از ی اتفاق بدت میاد میگی خدایا من مسئولیت این اتفاقو ب گردن میگیرم وتوبه میکنم خدایا منو ببخش بعدم تشکر میکنی و تصورمیکنی این اتفاق افتاده میگی خدا سپاسگذارم و خیلی دوست دارم.اگه چیزی ه از خدا بخای دوباره همینطوری میگی

منتظر اتفاقای خوبم ...  
اهان متوجه شدم عزيزم پس اخر جملاتم جملات رو ب طور كامل ميگم.ميتونم خصوصي در مورد يك  نيتم& ...

بله جانم 

مثلا من میخاستم عشق داشته باشممیای اول از جمله یک متاسفم

خب متاسف کی هستی متاسف خودت که با دیدگاه بدت تا حالا عشق نداشتی

متاسف الله که فکر کردی هم شاین تو خلق نشده

و هزار جور چچیز منفی رو رد میکنی

منو ببخش

کی ببخشه خودت.الله.کاینات.و هرکسی که هست

خدایا منو ببخش

که ....

دوست دارم

هم راه جبرانه....

هرچی که میخای یا مد نظرته مسئولیت اون اتفاقو به گردن میگیری.مثلا از ی اتفاق بدت میاد میگی خدایا من م ...

مرسي مهربون ☺️😍😍😍🍓🍓

بله جانم  مثلا من میخاستم عشق داشته باشممیای اول از جمله یک متاسفم خب متاسف کی هستی متاسف ...

خيلي ممنونم ازتون👌👌

گرفتم قضيه رو تازه😆

لطف كردين 😊😊