2777
2789

پسرم رفلاکس داره بعضی وقتا هم دلدرد داره از بدبختی رفتم براش قطره گریپ میکسچر برای دلدردش گرفتم کاغذش رو خوندم نوشته برای نوزاد رفلاکسی نباید داد بعد خوردن اون شروع کرده گریه و بالا آوردن😧😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم شیش ماهشه خییییللللییییی بالا میره نمیتونم جایی برم آزبست لباسامو فرشا رو بالامیاره روشون 😢😢😢

باتموم وجود.....................گناه کردیم نه نعمت هاشو ازمون گرفت نه گناهانمون روفاش کرد اگه بندگیشو میکردیم چه میکرد؟؟!!!....

پسرمنم شش ماهشه هنوز بالامیاره داروش که دکترش گفت دوماه بده دیگه ندادم پیش دکترش هم مرفتم ولی فرقی نمیکرد میدادم هم همینطوربالامیاورد منم راستش خسته شدم آماده میشیم بریم بیرون تابغلش میکنیم بالامیاره همه چی کثیف میکنه دوروزه غذاهم شروع کردم

به خداوند اعتماد کن...گاهی بهترین را بعد از سخت ترین به تو می دهد💫✨💫

دختر منم همین مشکلو داشت تا هشت ماهگی. وای خیلی اذیت شدم خیلی شرایط سختیه ولی وقتی رو غذا بیفته بهتر میشه .غذای کمکی بهش نمیدی؟من با مشورت دکتر متخصص از اواخر پنج ماهگی غذای کمکی مثل فرنی و حریره بادام رو بهش دادم.خداروشور هشت ماهگی خوب شد .برای کنترل رفلاکسش هم دکترش براش شربت آمپرازول نوشت که از یه داروخونه خاص که خودشون تهیه میکردن ،میخریدم

خدایا خوشبختی و شادی رو به همه بده