2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم مشکل ازو داره اون عملش شد یک وسیصد دکتر عباسی  خرداد عملش کرد اسپرم گرفت ازش  من ...

خب پس تو بیوپسی اسپرم گرفتن....برا عمل همسرم هیچی اسپرم پیدا نکردن..این ینی صفر صفر

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.
منم شوهرم مشکل ازو داره اون عملش شد یک وسیصد دکتر عباسی  خرداد عملش کرد اسپرم گرفت ازش  من ...

همسر منم پیش دکتر عباسی عمل کرد.۳ تومن شد

اول آمپول زدن تو بیضش پیدا نکردن بعد عملش کرد.عید عمل کرد

هی خواهر....ماخودمون ک تحمل میکنیم این زبون مردم رو نمیشه کاری کرد...انقد میپرسن انقد دلسوزی میکنن ا ...

واقعا هرکی میرسه میگه چرا نمیاری .یقین تخمدانت ضعیفه یقین یه مرصی داری .نمیدونم چرا تو جامعه زن رو مقصر میدونن.تازه چند وقت پیشا یه ارایشکره میگفت فلانی بچه دارشد تو نمیخوای بشی اخه به کسی چه 

همسر منم پیش دکتر عباسی عمل کرد.۳ تومن شد اول آمپول زدن تو بیضش پیدا نکردن بعد عملش کرد.عید عمل کرد

نه از شوهرمن همون اول عمل کرد  خدا خیرش بده با اخلاق ترین پزشک اون مرکزه خانم شجاعیانم همین طور

واقعا هرکی میرسه میگه چرا نمیاری .یقین تخمدانت ضعیفه یقین یه مرصی داری .نمیدونم چرا تو جامعه زن رو م ...

آخه جالبه بچه ک بیاری باز شروع میکنن ک بچه دومت رو هم بیار باز اگه دیگه نیاری یه داستان دیگه میشه....آخی یکی نیست بهشون بگه زندگی من به تو چه...تو میخوای بچه رو بزرگ کنی...منکه از همه طرف دارم میشنوم از پدرمادرمم باید بشنوم؟؟؟

خدا ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری...همه صاحب اولاد بشن صلوات.