2777
2789
عنوان

دختر

175 بازدید | 25 پست

به نظرتون دختری که ارایش هیچ و لباسای عادی و زیاد به خودش نرسه ولی بازم زیبا باشه و هیچ پولی خرج نمکنه فوقش 3 درصد پولشو خرج کنه عقب موندس و اینکه پشت سر کسی خوشش نیاد بحرفه  همه بهم می گن ساده ای و عقب مونده ناراحتم شاید واقعا اینطور باشه به خودم نمی رسم چن خوشم نمی یاد جلب توجه کنم متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به آرامش و آسودگی تو حسادت میکنن.درکل حرف بقیه برات مهم نباشه تو این موارد.

حسادت نه بابا به چیه من حسادت می خوان بکنن  بله سعی می کنم طوری که خودم دوس دارم زندگی کنم

ب خودت برس همیشه تمیزو مرتب باش روابط عمومیتم ببر بالا ب حرف بقیه هم بها نده

وسطی برام سخته روابط عمومی خیلی باهاش مشکل دارم کاش درس بشه نمی دونم چجور درسش کنم 

حسادت نه بابا به چیه من حسادت می خوان بکنن   بله سعی می کنم طوری که خودم دوس دارم زندگی کنم

تو زیبایی طبیعی داری ،اونا ندارن.تو آرامش داری اونا ندارن.تو اهل پس اندازی اونا نه.

صدالبته تو خواهانی از جنس مخالف داری که این بیشتر از همه حس حسادت اطرافیانت رو برانگیخته میکنه.