2777
2789
عنوان

نی نی پسریادختر؟؟؟

191 بازدید | 28 پست

من ازبچگیم عاشق پسربچه هام وازروزی که حامله شدم هرکی منودیدگفت پسره.الان که فهمیدم دختره وسالمه خیلی خوشحالم ولی ته دلم همش یه جوریه واقعاازخودم بدم اومده حس میکنم خیلی بی لیاقتم.احساس میکنم دختربزرگ کردن خیلی سخته ومن نمیتونم این موضوع خیلی رواعصابم اثرگذاشته توروخدایه چیزی بگید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم زنده باشه .نگران نباش خدا توانش رو هم بهت میده قطعا یچیزی خدا توی وجودت دیده و انقدر لیاقت داشتین که بهتون دختر داده پس مطمئنا میتونی مادر خوبی باشی

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

منم عاشق پسر بچه ها بودم خودم که بار اول باردار شدم همش حس میکردم نینیم دختره ولی پسر شد 

دوست داشتم بچه اولم پسر باشه 

نینی دومم دختر میخواستم باز پسر شد 

این سومی هم اصلا ناخواسته باردار شدم و من منتظر دختر بودم که باز خدا بهم پسر داد 

نمیدونم حکمت خدا چیه ولی من راضیم به هر چی بهم بده هر چند دختر میخواستم ولی خب خدا مصلحت بنده هاشو بیشتر از بنده هاش میدونه

چه دختر چه پسر اگه خدا بهت بده لیاقت مادر شدن رو توی وجودت بوده که بهت داده و هیچ فرقی نداره جنسیتش چی باشه عزیزم 

منم عاشق پسر بچه ها بودم خودم که بار اول باردار شدم همش حس میکردم نینیم دختره ولی پسر شد  دوست ...

انقدرزندگی سختی ازبچگیم داشتم به خداهمه ترسم فقط ازاینه.تودوران سخت زدگیم همیشه دوست داشتم یه پسرباشم که به خانوادم بیشترکمک کنم

ببین چقدر اطرافت زن و دخترزیاد هست ،پدر و مادرهای اوناتونستن توهم میتونی

ببین به شیرینی های دختر و خوبی های دختر فکرکن کم کم خوشت میاد

امروز دخترخواهرشوهرم دیدم گفتم چقدر دخترداشتن خوبه چقدر نازه و بامزه است

کلی لباس های قشنگ میتونی بخری

بزرگ که بشه غم خوارت میشه

روز سختی بیشتر از پسر دل سوزته

میتونی راحت باش درد دل کنی

تو خونه کمکت میده 

باهم میرید بازاریا  بیرون مادر دختری 

دلم میگیره این حرفا رو میشنوم به خدااااا دختر پسر فرقی نداره ولی نمیخوام بچه هام غمخوار من باشن&nbs ...

دل گرفتنم داره من خیلی بی شعورم که دارم به این چیزافکرمیکنم یاتومصلحت خدابه زورمیخوام دست ببرم