2821
2789
منم الان این حس رو دارم و دلیل ناراحتیمم میدونم ولی درمون نداره 😢😐😟 دلم گریه میخواد 

عزیزم بیا تو بغلم گریه کن سبک شی👭

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همون یه مشکلی داریم ولی باید دلو زد به دریا و با مشکلات جنگید با گریه کردن مشکل حل میشه آیا نه باید ...

از بس جنگیدم دیگه نفسم در نمیاد

وخدایی که بشدت کافیست
از بس جنگیدم دیگه نفسم در نمیاد

درکت می کنم چون خودمم یه بار از نفس افتادم درسته حال الانت رو درک نمی کنم ولی بجنگ وگرنه زندگی شکستت میده

ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره
اگه به گذشته باشه من الان باید خودکشی کنم باید گذشته رو بوسید انداخت تو چاه

اگه راهی واسه خود کشی بود تاحالا تمومش کرده بودم

وخدایی که بشدت کافیست
امروز پاشدم رفتم بیرون کاملا بی هدف تک و تنها خیلی زود برگشتم بدتر هم شدم ،،،

منم با بیرون رفتن بیستر داغون میشم الان حدود 1 ماه میشه از خونه نرفتم بیرون

وخدایی که بشدت کافیست
درکت می کنم چون خودمم یه بار از نفس افتادم درسته حال الانت رو درک نمی کنم ولی بجنگ وگرنه زندگی شکستت ...

زندگی شکستم داده تو یه بار از نفس افتادی من هرشبو با ناامیدی میگذرونم صبح با امید پا میشم دیگه واسه خودمم غریبه شدم چه برسه دیگرون

وخدایی که بشدت کافیست
اگه راهی واسه خود کشی بود تاحالا تمومش کرده بودم

خودکشی ظلمیه که به خودت و پدر و مادرت می‌کنی رفیق وگرنه بقیه میان یه دل سیر شام می خورم یه دونه هم فاتحه می خونن ومیرن سرخوشیشون 

زندگی شکستم داده تو یه بار از نفس افتادی من هرشبو با ناامیدی میگذرونم صبح با امید پا میشم دیگه واسه ...

همیشه باور داشته باش که زندگی قانون باور ها ولیاقت هاست پس باور داشته باش که لایق بهترین هایی 

خودکشی ظلمیه که به خودت و پدر و مادرت می‌کنی رفیق وگرنه بقیه میان یه دل سیر شام می خورم یه دونه هم ف ...

مهمش اینه که تمکم میشه بخدا هیشکی جای من نیست 

اگه مشکل مالی داشتم اگه بابام دست بزن داشت اگه مامانم ....چمیدونم اگه مشکل خانوادگی داشتم راهی واسه حل کردنش پیدا میکردم ولی مشکلم و فقط خودم میدونم و خدا.....ساید بقیه نگام کنن بگن این که تو بهشته ولی نمیدونن تو بغل مامانت بغض داشته باشی و نتونی دردت رو بهش بگی ینی چی

وخدایی که بشدت کافیست