2777
2789
رفتی کربلا سلام منو به امام حسین و برادر رشیدش حضرت عباس برسون ..و خیلی واسم دعا کن اسمم فاطمه ست .. ...

من قسمتم نشد برم.مامان و خواهرم دارن میرن...ایشالا قسمتت بشه بری عزیزم

منم خیلی دلم میخواست برم ولی چون عقد کردم نمیخواستم مسافرتی بدون شوهرم برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قسمتم نشد برم.مامان و خواهرم دارن میرن...ایشالا قسمتت بشه بری عزیزم منم خیلی دلم میخواست برم ولی ...

لطفا بگو واسه منم دعا کنن خسته شدم از بس دارو خوردم 

افسردگی دارم ..

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
دیگه سطح فکر افراد وقتی این باشه ادم میمونه چی بگه

خداروشکرتو خیلی سطح فکرت بالاس بفهم من چی گفتم بعد حرف بزن اصلا پست منو خوندی درست 

ی حرف نامربوط میگی دم از چی میزنی پس

خداروشکرتو خیلی سطح فکرت بالاس بفهم من چی گفتم بعد حرف بزن اصلا پست منو خوندی درست  ی حرف نامر ...

هرچی گفته باشی.من نگرانم ک این پستو زدم.همچین حرفی بهمم میریزه.اینو دیگه باید درک کنی ک.مطمئنم باش هرکی ظلم کنه ی روز پاشو میخوره.اون شخص مورد نظر توام بالاخره خدا جوابشو میده 

من قسمتم نشد برم.مامان و خواهرم دارن میرن...ایشالا قسمتت بشه بری عزیزم منم خیلی دلم میخواست برم ولی ...

عزیزدلم دقیقا عین خواهر منی ما خانوادگی پارسال رفتیم کربلا اما خواهرم متاهله نتونست باهامون بیاد خیلی دلم براش ناراحت بود چون خییلی دلش می‌خواست بره حالا دیروز فهمیدم که قراره اربعین بره 😍

عزیزدلم دقیقا عین خواهر منی ما خانوادگی پارسال رفتیم کربلا اما خواهرم متاهله نتونست باهامون بیاد خیل ...

از عصر تاحالا ک رفتن انقد دارم گریه میکنم ک نگو...خیلی دلم گرفته