2777
2789

جواب امینو تا چند درصد درسته  اخه یکیو تو بارداری امینو کردن گفتن بچش سالمه العا بدنیا اومده همش میترسن مشکل دار باشه بچشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خداکنه همش نگرانه بچه اولش مشکل نقص سیستم ایمنی داشته و فوت شده بارداریه دومشو امینو سنتز کرده و گفتن سالمه العا نوزادش چهل روزشه همش میترسه هی اینو با بجه اولش مقایسه میکنع

میشه کسی راجع به آمبنو توضیح بده؟ برای چی انجام میشه؟ همه بارداراا باید انجام بدن؟ هزینه اش چقدره؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
میشه کسی راجع به آمبنو توضیح بده؟ برای چی انجام میشه؟ همه بارداراا باید انجام بدن؟ هزینه اش چقدره؟

عزیزم هزینش و دقیق نمیدونم اما کسایی که تو غربالگری مشکلی چیزی تو سونوشون مشخص میشه یا بچه های قبل مشکل دار داشتن کلا بارداری پر خطر داشتن این ازمایش و توی بارداری انجام میدن

برای کسانی انجام میدن که مشکلات ژنتیکی توفامیل داشته باشن تومرامز دولتی انجام بدی فک کنم حدودا یک میلیون میشه نیازی نیست همه انجام بدن بنا به تشخیص پزشکه

عزیزم هزینش و دقیق نمیدونم اما کسایی که تو غربالگری مشکلی چیزی تو سونوشون مشخص میشه یا بچه های قبل م ...

خیلی ممنون من یه زایمان زودرس تو ۶ ماهگی و یه سقط داشتم بنظرت تو بارداری بعدیم باید انجام بدم؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
برای کسانی انجام میدن که مشکلات ژنتیکی توفامیل داشته باشن تومرامز دولتی انجام بدی فک کنم حدودا یک می ...

خیلی ممنون عزیزم.

[QUOTE=102500427]ایشالله خیره نگران نباش ماهم تا جواب امینوی این فامیلمون بیاد مردیم و زنده شدیم که ...

خوب نمیدونیم گفتن سالمه صددرصد از لحاط نقص سیستم ایمنی العا اومدم بپرسم صدددرصد میشه رو حرفشون حساب گرد که این بچه سالمه اخه فامیلمون. داره ذره ذره اب میشه همش میگه اینم مثه اون مشکل داره

ولی فک کنم بهتره یه مشاوره ژنتیک بری

یعنی برم پیش دکتر زنان؟ مرکز خاصی باید برم؟