2777
2789
عنوان

بچهه ها بنظرتون چکار کنم

216 بازدید | 8 پست

سلام‌خانما.راستش خانواده شوهره‌من خیلی از شوهرم توقع اژانس بودن‌دارن.هنوز فکر میکنن مجرده و باید سرویس بده واسشون

من ivf کردم‌و استراحت مطلقم نگفتم ivfکردم گفتم حاملگیم پرخطره.حالا عروسی دعوتن سه روز ی شهره دیگه با فاصله ۴ساعت .طبق معمول از شوهر من توقع دارن ببره و بیارشون .و منم برسونه خون مامانم .شوهرم جرات نمیکرد بگه من میخوام برم ولی همش ب گوشم میزد ک دعوتم و ....تا دیدم زنگ زدن ک ما هم با تو میایم و شوهرم جلو من بود گفت حالا ببینم صبح چی میشه شرایط کاریم چطوره

منم ناراحت شدم ک اونا برا عروسی ما نیومدن حالا تو با این شرایطه من کجا میخوای بری و اونم ناراحت شد ک برا من تصمیم نگیر

واقعا موندم چکار کنم میدونم تا ی چراغ سبز نشون بدم سریع السیر میره.از طرفی هم دوست دارم بفهمن الان ازدواج کرده و مسیولیت زنش گردنشه نمیتونه بیخود ول کنه بره.از طرفیم دوس دارم بره دلش بازشه.

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

ول کن بابا بفرست بره مردا رو هرچی بیشتر بچسبی بیشتر در میرن

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من که نزار بره اصلا واسشون آزانس بگیرین برن و بیان.  شوهرت الان مسئول توئه و بارداریت نه اونها

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم

پسرعموی شوهرم‌هم دعوته ک اون تازه کلی فامیله نزدیکه و بخاطره زنش نمیره ک حاملست .من جلوی مادرشوهرم گفتم فلانی نمیاد گفت نه اون شرایطش فرق میکنه ولی تا گفتم شوهرم شاید نیاد خواست خودشو بکشه ک باید بیاد اونا فلان‌کردن چنان کردن

با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند

ای بابا بذار بره بالاخره بعنوان فرزند یه سری مسئولیت ها داره دیگه خودت داری مادرمیشی بعدا درک میکنی گلم

کاربر قدیمی ام تهران ۹۸۲۱ ترکوندنم .....خدایا متشکرم بخاطر همسرم که خدای روی زمین من است و دوقلوهایم که با به دنیا اومدنشون دنیای ما شدن...خدایا بابت خوشبختیمون متشکرم.

زورم میاد از این حرکتاشون .داماداا و پسرای دیگش نمیرن و اصلا مهم نیست فقط شوهره من بایذ مامانو خواهراشو ببره

باور میکنین فقط از لجم‌ دوست ندارم بره.چون داماداشون نمیرن و شوهره من باید اونا رو ببره