سلام . من یه ساله فارغ التحصیل شدم و تو این مدت خیلی دنبال کار بودم ولی فعلا خبری نشده . کسی هست که یه سایتی که بشه کار اینترنتی مثل تایپ انجام داد و درامد داشت بهم معرفی کنه. خیلی احتیاج دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای نگو اصن بدرد نمیخوره من رفتم پشیمون شدم تایپیست بودم فک میکردم هر وقت کار بخوام هست
یه ماه یبارکار میزاشتن تو کانال اونم اینجوری بود ک هر کی سریع تر باشه اون حقوق میگی انکار مسابقه بود تازه ی پولین باید بدی بدون اینکه چیزی دیگه ای بخوام حالا من گفتم پولمو پس بدید کلی عکس و کپی شناسنامه میخواستن☹️☹️
ممنون خوب دنبال یه کارم تو خونه انجام بدم یکی پیدا کردم گفت ۴۲بریز ریختم دیدم کلاه برداری اولا اعتما ...
راستش منم خیلی میترسیدم ولی دلو زدم به دریا و واریز کردم ، شر موقع جواب میدادن و خیلی خوب راهنمایی کردن و الان از کار راضیم کسی که به من کمک کرد خانم فولادوند بودن ، و هنوز هم هر سوالی دارم جواب میدن . اگه خواستی ثبت نام کنی این آیدی تلگرامشونه