2777
2789
عنوان

لانه گزینی

759 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من سیکلام ۳۲روزست روز۲۹ام سه روز لک باترشحاتم اومد بعدقطع شد تقریبا ۱۲روز گذشت از خونریزی امروز بی بی چک زدم منفی بود به نظرتون لانه گزینی بوده یانه از کارشناسای سایت هم پرسیدم گفتن احتمال بارداری هست نظر شما چیه

تعداد رای : 2
نظرسنجی
همه
2
100%
همه
0
0%
خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)

اگه ۱۲ روز گذشته و بیبی منفیه لانه گزینی نبوده

۷ روز بعد از لانه گزینی بیبی مثبت میشه

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اگه ۱۲ روز گذشته و بیبی منفیه لانه گزینی نبوده ۷ روز بعد از لانه گزینی بیبی مثبت میشه

آخه هم احساس تهوع دارم هم خسته خواب آلودم فقط میخوام بخوابم 

خدایا واسه همه چیزی های که دادی و.ندادی شکرت که داده ات نعمت ونداده ات حکمت (خدایا هزاران بار شکرت)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده خب

خیالت راحت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اگه ۱۲ روز گذشته و بیبی منفیه لانه گزینی نبوده ۷ روز بعد از لانه گزینی بیبی مثبت میشه

درضمن من پریودم ۶روز است سه روز اصلا نداشتم 

به نظرم زود زدی من هفته پیش زدم منفی بود امروز زدم هاله افتاد هفته بعد یکی دیگه بزن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
درضمن من پریودم ۶روز است سه روز اصلا نداشتم 

ازمایش بده حتما

اگه منفی شد برو سونو

شاید کیست باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم این ماه علائم داشتم ولی پریود شدم😞😞

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
آزمایش بده خب خیالت راحت میشه

ددسترسی ندارم به آزمایشگاه بازم شوهرم منو نمیبره چه میشه کرد

ددسترسی ندارم به آزمایشگاه بازم شوهرم منو نمیبره چه میشه کرد

خودت برو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها من همیشه پریودام ۷ روزه بوده دو ماهه اقدامم ۳ روز پریود میشم کلا چراااا؟؟؟

خواهرشوهرمنم همینطوریه اون رفت دکتر سنو گرفت دکترم بهش گفت تخمدانات پرکیست ریزه

خواهرشوهرمنم همینطوریه اون رفت دکتر سنو گرفت دکترم بهش گفت تخمدانات پرکیست ریزه

من دکتر ماه پیش رفتم اصلا مشکلی ندارم...از دکترمم پرسیدم گفت رحمت داره اماده میشه واسه بارداری ولی خودم میترسم اخه قبلش ک اینطوری نبودم..دوماه ک اقدامم اینطور شدم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱