2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه هیچ کس از آدم نا امید و مسکوت و بی هدف خوشش نمیاد در عوض باید پر شور و نشاط باشی و پر از امید

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

میگه مثل رودی که در مسیر دره سرشو به سنگ میزنه و میره پیش برو و از ناملایمات نترس. هرچند که بسیاره. 

منظورش اینه که اگر تلاش نکنی مثل مرده ها میمونی. چون مرده هان که هیچ کاری نمیکنن. 

درود بر عزیزان جان...انسان در طی سیر زندگی مثل رود که از روی سنگها میگذر و فراز ونشیب دارد اونیز همچو او در کشاکش غم وشادی‌ست... اما ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم‌ماست...هرآنکه دلش زنده نیست به عشق براو نمرده فاتحه بخوانید....واین نیست جز بودن وجاری بودن...آرزو بهروزی دارم برای همهء عزیزان جان