2777
2789
دعای درامان ماندن از چشم زخم

هر روز بخوانید:
*الم.ذَلِکَ الکِتَابُ لَا رَیبَ فِیهِ هُدیً لِلمُتَّقیِنَ .اَلَّذیِنَ یُؤمِنُونَ بِالغَیبِ وَ یُقیِمُونَ الصَّلوةَ وَ مِمَّا رَزَقنَهُم یُنفِقُونَ.وَ الَّذیِنَ یُؤمِنُونَ بِمَا اُنزِلَ اِلیکَ وَ مَآ اُنزِلَ مِن قَبلِکَ وَ بِالآخِرَةِ هُم یُوقِنُونَ.
*دعای امان ازشر جن وانس از حضرت محمد –صلی الله علیه وآله وسلم_:
بسم الله الرّحمن الرّحیم لَا اِلَهَ اِلَّا اللهُ عَلَیهِ تَوَکَّلتُ وَ هُو رَبُّ العَرشِ العَظیم مَا شَآءَاللهُ کَانَ وَ مَا لَم یَشَأ لَم یَکُن اَشهَدُ اَنَّ اللهَ عَلی کُلِّ شَئٍ قَدیر وَ اَنَّ اللهَ قَد اَحاطَ بِکُلِّ شَئٍ عِلماً الّلهُمَّ اِنّی اَعُوذُ بِکَ مِن شَرِّ نَفسیِ وَ مِن شَرِّ کُلّ دَآبَةٍ اَنتَ اخِذٌ بِنَاصِیَتِهَا اِنَّ رَبّی عَلَی صِراطٍ مُستَقیِمٍ.
سه مرتبه بخواند:ما شاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم.دستها رامقابل صورت بلند کند و سورۀ حمد،توحید،فلق وناس رابخواند ودست بر پیش سر بکشد.خواندن "وان یکاد"

هنگام بیرون رفتن از خانه بخوانید:
سور مبارکه فلق وناس
بگوید:تَبَارَکَ اللهُ اَحسَنَ الخَالِقین(آفرین خدا بر بهتری آفریدگان) .
بگوید:اللّهُمَّ بَارِک فِیِه
گفتن:بَارِکَ الله (خداوند تورا برکت عطا کند.)
بگوید :اَمَنتُ بِالله وَ صَلَّیَ الله عَلیَ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ(ایمان آوردم به خدا ودرود خدا برمحمدو خاندانش)
گفتن:الله الصمد مَاشَاءَالله لا قُوَّةَ اِلَّا بِالله(خدای تعالی بی نیاز است، آنچه خدا بخواهد،نیست نیرویی جز به کمک خدای تعالی)
گفتن:اُعیذُ کَمَا بِکَلِمَاتِ الله التَّامَة(پناه می برم به شما کلمه های تامه خدا)
گفتن:اللّهُمَّ ذَا السُّلطانِ العَظیمِ وَ المَنِّ القَدیِم وَ الوَجهِ الکَریمِ .ذَا الکَلِمَاتِ التَّامَاتِ وَ الَّدَعَواتِ المُستَجَابَاتِ عَافِ فُلانَامِن اَنفُسِ الجِّن وَ اَعیُنِ الاِنسِ
اللّهُمَّ رَبَّ مَطَرَحَابِسٍ وَ حَجَرٍ یَابِسٍ وَ لَیلٍ دَامِسٍ وَ رَطبٍ وَ یَابِسٍ رُدَّ عَینَ العَایِنِ عَلَیهِ فِی کَبِدِهِ وَ نَحرِهِ وَ مَالِهِ فَارجَع البَصَر هَل تَرَی مِن فُطُورٍ ثُّم ارجِعِ البَصَرَ کَرَّتَینِ یَنقَلِب اِلَیکَ البَصَرُ خَاسِئًا وَ هُوَ حَسیِرٌ
حضرت امام جفعر صادق علیه السلام:
ای مفضل ،منع وحفظ کن خود را از تمام مردم به:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
*وبه سوره توحید که بخوانی ازطرف راست واز طرف چپ واز پیش رو واز پشت سر وپائین پای خود

اگه این دعاها رو بخونید و رفتارتون رو در مقابل اطرافیان و همسرتون اصلاح کنید دیگه نیازی نیست ادرارتون رو توی شامپوی شوهرتون بریزید یا اسفند توی دامنتون آتیش بزنید!
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا خیلی بامزه بوووووووووووووووووووود
راست میگی انقدر زیاده نمیشه حفظ کرد
جریان ادرار و شامپو چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با گلایل موافقم
میشه برای کامل خوب شدن نی نی من دعا کنید و یه صلوات بفرستید خاله ها؟ اللهم صلی علی محمد و آل محمد
یه تاپیک زدن و توش انواع باطل السحر رو آموزش میدن!!!
یکیش اینه که ادرار زن رو بریزن توی شامپوی شوهر تا محبتش برگرده!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها لازم نیست حف کنید که
من خودم پرینت کردم روی یک صفحه a4
کیانا جون اول ممنون که این ها را گذاشتی ولی فکر نمی کنی اگه فقط و فقط و فقط رفتارمون رو اصلاح کنیم همه چیز حل می شه!!! نه نیاز به سحر و جادو هست نه نیاز به چیز دیگه!!
البته این نظر منه، ممکن خیلی ها باهاش مخالف باشند.
بیچاره شوهر های این زنها ! چه کثافت هایی رو سر و کله شون مالیده میشه یا به خوردشون داده میشه!
به این زنها شاید یاد داده نشده مشکلاتشون رو با روشهای منطقی حل کنند
زندگی زیباست ای زیبا پسند ....
بخشا جون
توی قرآن راجع به چشم زخم آیه داریم و این مورد واقعیت داره
این چیزهایی هم که نوشتم همه آیه ی قرآن و با سند موثق حدیثی هستش

سالومه جون
عجیب اینجاست که این افراد توی نی نی سایت هستن
یعنی توی فضای اینترنت و این یعنی اینکه از سواد نباید خیلی عقب افتاده باشن
و همین تاسف آدم رو بیشتر میکنه
بله کیانا جون درسته
قدیمها این حرفها مال بعضی بی سواد ها و قدیمی ها بود