لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 عنوان خانم ها که باردار شدن خواهش میکنم بیایید 201 بازدید | 21 پست سلام . ۱ شهریور پری شدم . دوره پری ۲۸ تا ۳۰ روزهچی بخورم که این ماه اقدام جواب بده ۸ ماه اقدامم. فولیکولم ریزه ولی هنوز دکتر قرص خاصی نداره. لطفا راهنماییم کنید . چیکار کنم . چ چیز هایی خوبه بخورم تا این ماه به حق امام رضا منم به خواسته دلم برسم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم 1398/06/04 | 18:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیلین_22 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 2212 از الان تا روز 13بعد پري يعني قبل تخمك گذاري هؤروز ناشتا عسل وسياهدونه بخور،همش گرميجات بخور اللهم صل على محمد وال محمد
nila_mm عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نگیر منم فولیم ریز بود دقیقا همون ماهی که فهمیدم فولیم ریزه ناخواسته با جلوگیری باردار شدم الان شیش هفتم
پریاس۷۴ عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 7022 اگه مشکل فولی داری دکترتو عوض کن ولی عسل سیاهدونه خوبه خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
731_fatemeh عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 4336 سیاه دونه شربت زعفرون انبه گرمه چیزایی ک خیلی گرمن مغزا گردووو امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 از الان تا روز 13بعد پري يعني قبل تخمك گذاري هؤروز ناشتا عسل وسياهدونه بخور،همش گرميجات بخور ممنون عزیزم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 از الان تا روز 13بعد پري يعني قبل تخمك گذاري هؤروز ناشتا عسل وسياهدونه بخور،همش گرميجات بخور چقدر بخورم. ؟؟ خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 اگه مشکل فولی داری دکترتو عوض کن ولی عسل سیاهدونه خوبه چرا ؟عوض کنم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
سیلین_22 عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 2212 چقدر بخورم. ؟؟ هرروز ي قاشق مربا خوري اللهم صل على محمد وال محمد
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 عزیزم اصلا نگران نباش و استرس نگیر منم فولیم ریز بود دقیقا همون ماهی که فهمیدم فولیم ریزه ناخواسته ب ... عزیزدلم مبارک باشه یعنی دکتر قرص نداد برای درست شدنش خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 هرروز ي قاشق مربا خوري ممنون عزیزم از توضیحات خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
nila_mm عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 عزیزدلم مبارک باشه یعنی دکتر قرص نداد برای درست شدنش نه اصلا خودمم فهمیدم شکه شدم
لیموترشش مدیر استارتر عضویت: 1398/04/12 تعداد پست: 4582 نه اصلا خودمم فهمیدم شکه شدم وقتی خدا بخواد همین میشه دیگه . برای منم دعا کن لطفا خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
mino68 عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 91 خانمی عرق رازیانه یا جوشونده رازیانه هم قبل از بارداری بخوری خوبه...یه قاشق رازیانه رو بریز توی دو لیوان اب بزار خوب بجوشه از صافی رد کن و بخور
nila_mm عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 249 وقتی خدا بخواد همین میشه دیگه . برای منم دعا کن لطفا ایشالا توهم به همین زودی خبر مامان شدنت رو میدی گلم 😍