azizedelemaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 عنوان گرفتن عکس رنگی قبل از پریودی میشه انجام داد؟ 88 بازدید | 9 پست میشه قبل از شروع پریودی و با مطئنن بودن از اینکه باردار نیستیم عکس رنگی انجام داد یا حتما باید بعدش باشه؟ لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه 1398/06/04 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۶۶۶۴ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 867 دکتر من که گفت باید بعد از پاک شدن از پری انجام بشه و اینکه قبلش رابطه نداشته باشین خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
azizedelemaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 دکتر من که گفت باید بعد از پاک شدن از پری انجام بشه و اینکه قبلش رابطه نداشته باشین چند روز قبلش نباید رابطه داشت؟ لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
raya0dokhtar0maman عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 18324 نه روز ۸ پریودی باید باشه یعنی فردای پاکیچون دیواره اون تایم نازکه خونریزی کمتری میکنیو در ضمن اگه پلیپ یا چیزی باشه بهتر نشون میده همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
65rozi عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 3676 نه به خاطر اینکه احتمال بارداری میره انجام نمیدن.دو روز بعد پاکی بدون نزدیکی میری.تازه ازمایش خونم ازت میگیرن میذارن روپروندت ازت تعهد هم میگیرن که اگه بارداربودی مسولیتش به عهده خودته نه اونا
باران۶۶۶۴ عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 867 چند روز قبلش نباید رابطه داشت؟ بعد اینکه از پریود پاک شدین بین روز ۷ تا ۱۱ پریود انجام میشه..بعد پاک شدن دیگه نباید رابطه داشته باشین خدایا خودت نگهدار فرزند کوچکم باش..برا سلامتیه خانواده ام یه صلوات مهمونم کنین.
azizedelemaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 نه به خاطر اینکه احتمال بارداری میره انجام نمیدن. دو روز بعد پاکی بدون نزدیکی میری.تازه ازمایش خونم ... آزمایش که دادم و منفی بوده و واسه همین میدونم نیستم و گفتم تا صبر کنم تا پریود شم و بعدش برم الان برم لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
azizedelemaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 بعد اینکه از پریود پاک شدین بین روز ۷ تا ۱۱ پریود انجام میشه..بعد پاک شدن دیگه نباید رابطه داشته باش ... ممنونم عزیزم لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه
azizedelemaman مدیر استارتر عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 890 نه روز ۸ پریودی باید باشه یعنی فردای پاکی چون دیواره اون تایم نازکه خونریزی کمتری میکن ... پس باید صبر کنم در هر صورت لطفا برای سلامتی بچم دعا کنید تا زودی حالش خوب بشه