2777
2789

خاله من ۴۶ سالشونه ناخواسته باردار شده الان دیگه نزدیک زایمانشه قبل و بعد بارداری تحت نظر باش با مشورت دکتر اقدام کن

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
والامادرشوهرم ۴۲سالشه.شایدم ۴۵.الان داره باردارمیشه.حامله شو بابا.سنی نداری

داره باردار میشه یعنی چی ؟ 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد برای بارداری دوم چه سنی بهتره؟

نمی دونم عزیزم 😂همین سه چهار روز پیش مقالش رو دیدم چون خودمم هنوز قصدش رو ندارم خوندم و برام جالب بود که تو این سن توازن هورمونی و قدرت بدنی کامل میشه. و برای اولین بارداری مناسبه 

اره واقعا..ایقدم بخودش میرسه مخادباعروساش برابری کنه.دیشب رفتم پوشاک فروشی اقام برام ست ورزشی برداشت ...

افرین بهش ،مامانای ما نیستن که ت اوج جوانی پیرن من اینقد غصه مادرشوهرمو ومامانمو میخورم جفتشون عین هم مظلوم ساکت هرچیم میگی میگه از ما گذشت

برسه روزی که منم تیکر بزنم
زن داداششم ۴۰ سالشه یه پسر دوماهه داره خواهرم ۳۸ سالشه ودخترش داره بدنیا میاد خودمم ۳۴ سالمه

الان که ازدواجا دیر میشه ...خیلیا ۳۵ به بعد باردارمیشن

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نمی دونم عزیزم 😂همین سه چهار روز پیش مقالش رو دیدم چون خودمم هنوز قصدش رو ندارم خوندم و برام جالب ب ...

ممنون چون منم خیلی استرس دارم یک دختر 5 ساله دارم و میخوام برای دومی اقدام کنم

عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
آره والا عروس داره بازم میخواد بچه دارشه    

این یعنی امید به زندگی داره دیگه. اصلا احساس پیری نداره بمیرم برای مامانو مادرشوهرم تو چهل سالگی یائسه شدن 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
نه بابا سنی نداری خطر چیه تازه پزشکای اروپایی بعد از کلی تحقیق فهمیدن بهترین سن برای اولین بارداری 3 ...

واقعا  ؟  آخه ۲۴ بود...حتما ایرانیا دیر ازدواج میکنن اینو خودشون درآوردن  

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍