2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تو دوران عقد نامزدی انقده جلو بقیه از سروکول هم بالا میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 5221 بازدید | 196 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ی بشقاب غذا خوردن لوس نیست.عمه من 50سال از عروسیش میگذره هنوز تو ی بشقاب با شوهرش غذا میخوره 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
وقتی رفتن تو اتاق استراحت کردن حالم از رو تختی رو بالشی اینا بد میشد خلاصه اتاق خواب از بالا تا پایی ...

حق داری😂

حالا شاید اونا کاری نکردن😑😐

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

ولی خدایی چجوری دونفری تو یه بشقاب غذا میخورین 😐

من یه نفری عم تو یه بشقاب با خودم درگیری دارم 😂😂

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡
جلو همه اونوقت؟؟ اینو ندیده بودم دیگه. 

خونه مادرشوهر ندیدی عروس دوماد برن تو اتاق؟

از کدوم سیاره آمدی؟

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
واقعا. ماهم همینطور. حتی مادرشوهر و پدرشوهرمم تو یه بشقاب غذا میخورن

واقعا مشکلی نیست 

بعدم بهم محبت میکنیم جلو بقیه کنار هم میشینیم یا مثلا دستمو میگیره قرار نیست ک جلو بقیه همو تحویل نگیریم 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍