2777
2789

دیروز مهمون داشتم عقدی بودن از بس لوس بازی لاو ترکوندن با هم از همه چندش تر تو یه بشقاب غذا خوردن چندشم شد ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس عموی منو و پسر عمومم اینجوری بودن

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

😂😂😂حالا بعضیا زرت و زرت میرن تو اتاق  این چندش تره

حالا اتاق به کنار

دستمالاشونم جا میمونه😩😩😩

سلام براظهورآقاوطول عمرپدرومادرها(پیش مرگشون بشم من)وخوب بودن رابطه بین داداشام صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

اولشه داغن😅😅😅

ما ک از این چندش بازیا درننیاریم ما رو دعوت کن😋😋🤣

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم

بذار خوش باشن

کم کم میرن تو زندگی از سرشون میوفته

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
😂😂😂حالا بعضیا زرت و زرت میرن تو اتاق  این چندش تره حالا اتاق به کنار دستمالاشونم جا میمونه ...

دستماله چی؟

او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم می‌خواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدم‌کشی است ...                 #عشق_جانم#سیاوشم