2777
2789
عنوان

باردارای بالای 30 بیایید....😊

231 بازدید | 25 پست

سلام خانوما....

انشاالله حالتون خوب باشه.

من33هفته و 7 روزمه.تا الان 16 کیلو اضافه کردم.

دکتر دعوام میکنه میگه نخور.

بخدا کم میخورم نمیدونم چرا میره بالا وزنم.

حالا گفته واسه هفته ی بعد میای نباید وزن زیاد کرده باشی.

حالا من ضعف کنم و نخورم بچه اذیت میشه؟؟؟؟

توروخدا کمک کنید.

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وزن بچه چقدره اون مهمه .اگ خوبه ک یکم کمتر بخور ولی اگه کمه تو هم غذا کمتر بخوری ضرر داره

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .

وا چی میگه دکترت من 35 کیلو وزن اضافه کردم تو بارواری به دکترم گفتم دست خودم نیست گرسنه ام همیشه باید بخورم با اینکه شبا نون پنیر میخوردم....ولی سه بار شب بلند میشدم لقمه نون پنیر میگرفتم برا خودم

وزن بچه چقدره اون مهمه .اگ خوبه ک یکم کمتر بخور ولی اگه کمه تو هم غذا کمتر بخوری ضرر داره

ی هفته کم خوردم یک کیلو کم کردم بچه هم رشد نکرده بود.

دکترم دعوام کرد که چرا اینجوری کردی باید بخوری.

این سری خوردم 4کیلو اصافه کردم .دعوام کرد ک چرا خوردی.

بخدا موندم چیکار کنم.

وا چی میگه دکترت من 35 کیلو وزن اضافه کردم تو بارواری به دکترم گفتم دست خودم نیست گرسنه ام همیشه بای ...

نمیدونم والا.بخدا دیروز از عصر ضعف کردم نخوردم تا شب موقع شام.شب سر درد گرفته بودم.

من که ۱۸ کیلو رفتم بالا  ب من هم گفتن نخور  من ضعف میرم نمیتونم‌نخورم بیشتر میوه و مغزیج ...

منم نمیتونم تحمل کنم! ضعف میکنم نخورم عصبی میشم ی بچه سه ساله دارم همش اونو دعوا میکنم ....بیچاره بچم.

ی هفته کم خوردم یک کیلو کم کردم بچه هم رشد نکرده بود. دکترم دعوام کرد که چرا اینجوری کردی باید بخور ...

پس بخور ولی چیزای مقوی بخور ک زودگشنه نشی .وزن گیری بچه ماه های آخره اگ کم بخوری خوب وزن نمیگیره

دعای نی نی سایتیای میگیره. میشه دعا کنین خونه بهتر بگیریم .با دعای شما خونه خریدیم ولی نمیشه خودمون بشینیم دادیم رهن .خدایا هرچی صلاحه واسمون پیش بیاد.دخترم و شوهرم امیدای زندگیمن .
واااااااای بچه براش مضره بجاش نون پنیر گردو بخور...ای بابا چ دکتر دیوانه ای

میگه ضعف ک میکنی نون اصلا نخور چاق میشی.

بخدا دیگه کم مونده گریه کنم.

منم نمیتونم تحمل کنم! ضعف میکنم نخورم عصبی میشم ی بچه سه ساله دارم همش اونو دعوا میکنم ....بیچاره بچ ...

حالا نهایتش هفته ای ۱ کیلو اضاف کنی 

تا بچه ت دنیا بیاد ۲۳ کیلو اضاف شدی

وزن اولیه مهمه

من وزن قبل باردای ۸۰ کیلو بودم الان ۹۸ برا همین 

سخته 

حالا اگه شما لاغر بودید زیاد مهم نیست

فارس. وراوی...❤❤❤