2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی چند سال اونجا زندگی میکردم عاشق آب و هواشم مخصوصأ برا پوست   پوست آدم آینه میشه

مخصوصا اردبیل که آب و هواش حرف نداره واقعا

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
تقریبا 😍😍😍من شمال دوست دارم  همیشه دلم میخواد شوهر ایندم شمالی باشه☹️😃😎😪😐😂😍🤢🤩 حالا ...

😁😁،ایشالا عزیزم 

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
نوش جوووووون

مررررسی عزیزم😍😍

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
شمالم اومدی بیا پیشم واست لازانیا درست کنم😂😂

راس میگی پس.......... فردا اونجاییم 😀😀😀😀😀فردا میایم شمال مسافرت😍😍😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤    

بعضی میگن صبحونه مهمترین وعده غذاییه باید مقوی باشه،ماهم عادت کردیم هی. نون وپنیرمیخوریم.....بابا یه کله پاچه اییییی......چیزی  

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
راس میگی پس.......... فردا اونجاییم 😀😀😀😀😀فردا میایم شمال مسافرت😍😍😍😍

بالای سر😂😂

شلوعه ها خیلیییییی

خدایی دهنمون سرویس شد از در خونه میایم بیرون ۳ ساعت لاید تو ترافیک بمونیم تا برسیم داخل شهر😐

بعضی میگن صبحونه مهمترین وعده غذاییه باید مقوی باشه،ماهم عادت کردیم هی. نون وپنیرمیخوریم.....بابا یه ...

آره واقعأ تنبلیم تنبل

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  
داداش من مجردبود صبحونه برنج خورشت میخورد

معدش سالمه الان؟

من معدم خیلی سوسوله کافیه دو حبه انگور بخورم معده درد دیونم میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  
بالای سر😂😂 شلوعه ها خیلیییییی خدایی دهنمون سرویس شد از در خونه میایم بیرون ۳ ساعت لاید تو ترافیک ...

مرسی قربون مهربونیت😙😙😙😙

ایشالله هرچی خیره😍 

بآ جاری اینا میایم اونم یه دختر سه ساله داره  منم پسر یک ساله 😑خدا کمکمون کنه😥

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر که میشوی تمام زندگیت میشوددعاو التماس وخواهش از خدا برای عاقبت بخیرشدن   فرزندت🍃 بهترین هدیه برایت میشود سلامتی جسم و روح بچه ات🍃 بیشتر فکر میکنی به مادرت......مادربزرگت....مادرمادربزرگت ..اینکه آنها چه سختی ها کشیده اندو چه آرزوهایی داشتند🍃 غم،اندوه و شادی ات هم رنگ دیگری میگیرد و همه آنها گره میخورد به حال فرزندت🍃 تمام کوه های عالم برسرت خراب میشود وقتی به اندازه نیش سوزنی در پای فرزندت میرود🍃صبور میشوی وباحوصله ،انگار نه انگار که تاهمین دیروز بی حوصله ترین آدم روی زمین بودی🍃خوابت هم با خواب فرزندت تنظیم میشود انگار نه انگارکه تا همین دیروزخوابت از خواب زمستانی خرس هاهم سنگین تر بود    🍃ذوق زده ترین انسان دنیا میشوی با هر کار عادی فرزندت 🍃 دل نگران تمام مادرهای زجر کشیده دنیامیشوی غبطه میخوری به آنها که فرزندشان رادرراه خدا دادند   🍃نگاهت هم مادرانه میشود عمیق،دقیق،عاشق و اشکبار 🍃دلت تنگ میشود برای مادرت و روزهایی که یادت نمی آید در دلش چه هاگذشته⛄💛❤