2777
2789

سلام مامانا به پسرم میم اورنج دادم عق میزنه ازبوش‌ 

فعلا آ د میدم اگه تجربه ای دارین بگین.مرسی ازنظراتتون

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

کیندربگیر.میم خیلی بدمزست.کیندر مزه پرتقال میده.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول بی بی

منم تعریفشو خیلی شنیدم یه پیج داشت میگفت ۲۰۰هزار میفروشه هرماه انقد نمیتونم هزینه کنم

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع
دختر منکه کلا تف میکنه باید بزور بدم ولی اینسری جونیور مارنیز گرفتم بنظرم خوبه

ازداروخونه گرفتی؟

کیندربگیر.میم خیلی بدمزست.کیندر مزه پرتقال میده.

میم هم پرتقال بود 

کیندر جعبه زرد داره شربته

شربت که نمیشه فعلا بدم 

قیمتش بالاست اما عالیه مهم اینه صدرصد بچه میخورتش هزینه ای بکن که نتیجه داره 

بودجه ام دراون حد نیس هزینه ها‌خیلی سنگین شده این همه خرج میکنیم بازم کمه